Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (Havasi) koncertra hogyan...

(Havasi) koncertra hogyan kell felöltözni?

Figyelt kérdés
Fekete szűk farmer, hősszuszáru, cipő és egy fehér ing elég?

2014. dec. 6. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Senki sem rád lesz kíváncsi és sötét lesz. Kényelmes ruhába menj.
2014. dec. 6. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez kicsit erős volt de köszi :D Azért érted, nem akarok oda menni úgy, hogy szinte világitok a tömegben XD
2014. dec. 6. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nagyon nem foghatsz mellé, mert elmegy normál utcai ruhának is, de ha ki lennének öltözve akkor sem lógnál nagyon ki.

Amúgy én sem öltöznék ki, max csak annyira amennyire írtad.

2014. dec. 6. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen koncerten.

Csinosban menj mert ki fogsz lógni.

Szóval ne utcai ruhában ess be. Mindenki úgy volt felöltözve mint a színházban. De ne ess túlzásba, ez nem az Opera-bál. :)

2014. dec. 7. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Végül is, úgy mentem el ahogy a leírásban volt. Volt olyan aki mintha operába ment volna de volt olyan is aki nagyon utcaiba ment el. De az átlag kb. úgy volt mint én is :) Am a koncert fantasztikus volt! Aki teheti 1x minden képen nézzem meg Havasit! :)
2014. dec. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!