Hogy illik felöltözni egy pszichologushoz?
Figyelt kérdés
Most kezdek magan orvoshoz jarni, halottam mar sok jot az orvosrol es amelyett ,hogy jo szakember nagyon jo pasi .
Persze nem szeretnek tőle semmit, de mégse szeretnék igénytelenül kinézni.
Sajnos a képet nem tudtam felrakni gépre ezert egyesevel felrakom a ruhakrol a kepet,amit mar tegnap beszereztem!
De felek hogy nem lesz megfelelo!
2014. aug. 12. 13:56
1/10 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy öltözöl fel, ő egy orvos. A lényeg, hogy ne legyen kinn sem a feneked, sem a melled, ennyi.
Viszont fölösleges volt külön ruhákat venni, egy sima farmerban és egy egyszínű pólóban is mehetnél.
3/10 A kérdező kommentje:
Mindig csajosan öltözök ,de persze a mellem és egyebeket nem rakom ki.
Igénytelenül meg nem fogok odaállitani.
2014. aug. 12. 14:05
4/10 anonim válasza:
A pszichológus az aznapi öltözködésedből is képes levonni messzemenő következtetéseket, így nem érdemes megjátszani magad. Abban mész, amiben éppen kényelmesnek érzed.
5/10 A kérdező kommentje:
Kényelmesen érzem magam igyis,hiszen ez vagyok én szoval...
2014. aug. 12. 14:07
6/10 anonim válasza:
Jó kis összeállítás ez, de azért említsd meg a pszichológusodnak a megfelelési kényszeredet.
7/10 anonim válasza:
Ahogy akarsz... mondjuk én ezeket a cuccokat sehova nem venném fel... főleg ilyen melegben.
8/10 anonim válasza:
Ez túl kihívó egy orvoshoz, véleményem szerint. Egy farmer, egy csinos blúz és egy hozzá illő szép cipő nyerőbb választás lenne. Az egy dolog,hogy jó pasi a doki, de ennyire ne vidd túlzásba, nem randira mész. Neked is kényelmetlen lesz, és elvégre azért mész, mert őszinte akarsz lenni, ne játszd meg magad.
9/10 anonim válasza:
hát te nem vagy normális, már bocsi.
10/10 A kérdező kommentje:
Miert is? ?:) Mennyire butacska ember vagy, ha lehet egyaltalan embernek nevezni.
2014. aug. 13. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!