Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire ciki, ha...

Szerintetek mennyire ciki, ha a táskám nem illik a szettemhez?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel pènteken moziba kèszülünk, tudni kell rólam,hogy èn egy hèttel vagy majdnem ennyivel mindig kitalálom mikor mit veszek fel (ha rossz idő van akkor is) ezt a táskámat meg nem igazán szeretnèm másra váltani ,mert ennek a nagysága akkora amekkkora ilyenkor jó szerintem ès ennèl már csak nagyobb valamint kisebb van. 16/L

2014. aug. 11. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen szinű a táska? Ha nagyon elüt a szettől akkor kicsit fura de ha téged nem zavar akkor nem gond.
2014. aug. 11. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy nem illik a szetthez?

Ha pl. sportos cuccban vagy és egy lakk táskát húzol hozzá, az elég gáz.

De ha csak nem olyan a színe, akkor semmi gond. Állítólag már nem divat, sőt ciki, ha valaki nagyon a ruhájához, cipőjéhez igazítja a táskája színét és mindig pont ugyanolyan színűt akar hordani, mint pl. a cipője vagy az öve.

2014. aug. 11. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz..van egy kedvenc barna táskám és kb mindenhez azt hordom.
2014. aug. 11. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egész ciki-nem ciki dolog elég nevetséges. Ha neked tetszik, vedd fel, senki sem fogja kitépni a kezedből csak azért, mert nem illik a szettedhez.

Én személy szerint pont szeretem, ha a cipőm meg a táskám egyforma színű, és őszintén nem érdekel, a divatvilág szerint ez ciki-e vagy sem.

Amíg nem sértesz közszemérmet, szerintem szíved joga, mit veszel fel. :)

2014. aug. 11. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz azon, hogy nem illik?

Sport cipő/futó cipő és kis estélyi táska? Az úgy elég érdekes lenne. Vagy csak barna a cipőd és fekete a táska, az még nem gond.

2014. aug. 11. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A többi értetlenkedést mellőzve. Milyen a szett és milyen a táska???
2014. aug. 11. 15:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem nem olyan,hogy a sportos cucc ès lakk táska,hanem mostanában sportos,de mègis kicsit elegáns stílus.Vagyis amikor egy hètköznapi nadrág tornacipővel ès egy csinosabb felsővel a táska pedig sportos kicsi adidas oldaltáska.
2014. aug. 11. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hátöö.. cseréld le a pólót.
2014. aug. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!