Mit illik felvenni az esküvőre egy nőnek?
Meghívott vagyok egy esküvőre, mint jó barát.. Milyen ruhában illik menni? ( koszorúslány nem leszek)
24 éves 160 cm 52 kiló.
Sajnos tippem sincs, így képeket is szívesen várok.
Elegánsba illik menni..
Alapból ruhát javasolnék, de van aki nem szeret szoknyát viselni...nem szabad. Amenyasszonyt túköltözni
Ne legyen(teljesen) fehér, piros és fekete../ igaz ez szeintem annyira nem szigorú szabály, mostanság kezdtem hallani, de inkább ne, jobb a békesség/
Ne legyen túl rövid,ha lesz templomi, akkor ne legyen pántnélküli, vagy legyen stóla, boleró...stb
Pl itt. Zöld:
A ruha elegánsabb, mint a nadrág. Lehetőleg ne ilyen partiruha-kinézetű cuccban jelenj meg. Általában a fekete, fehér és piros viselete nem igazán szerencsés, ha ilyen színű ruhát akarsz viselni, akkor érdeklődj a menyasszonynál, hogy zavarná-e. ( A feketét pirosat sokan nem veszik komolyan, a fehér az, ami kényesebb téma).
Szerintem valamilyen térdig, combközépig érő elegáns szabású világos, púderszínű vagy pasztellszínű ruha jó választás lehet.
Hanyagold a csillogós flittert, gyöngyöt, a túl nagy fodrokat és a csillogós platform magassarkút is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!