Lehet, hogy hülye kérdés, de miben illik pszichológushoz menni?
Magánéleti okokból van erre szükségem. Még soha nem voltam (szerencsére), és tanácstalan vagyok ez ügyben, mi az a darab, amit már nem illik oda felvenni.
A segítséget előre is köszönöm!
Én annó suliorvoshoz úgy voltam ahogy épp felöltöztem a suliba reggel.
Később a kórházba anyám balhézott hogy normálisan öltözzek fel, megtettem de a doki észrevette hogy feszengek és megkérdezte hogy mi baj, én megmondtam, és azt mondta hogy nyugodtan menjek amibe akarok, nem bíróságra jöttem.
Szóval csak ahogy szoktál hétköznap. Ennek az is előnye, azon kívül hogy nem feszengsz (és emiatt nem vagy más) hogy a doki a ruháid alapján is sok mindent megtud rólad.
_Raven_
Szerintem is úgy ahogy hétköznap szoktál,ami neked kényelmes :)
én régebben sokat jártam pszichológushoz és még most is néhányszor kell menjek de soha nem kaptam megjegyzést a ruhámra,pedig hát én elég érdekesen öltözködöm :D meg gondolom nem a ruha miatt mész oda szóval csak nyugi és abban menj amibe szeretnél :))
15/L
Köszönöm a válaszokat!=)
És ahogy írtátok, talán a ruhámból következtetni tud a személyiségemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!