Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szombaton megyek életem első...

Szombaton megyek életem első metál koncertjére. Hogy kell oda felöltözni?

Figyelt kérdés

tudom ez nem divatbemutató, de még sosem voltam ilyen koncertem (másmilyenen sem) és az öltözködésemen egyáltalán nem látszik meg, hogy ezt a zenei stílust kedvelem.

egy bőrszoknyám van az oké, de a többit nem tudom + olyanokat olvastam, hogy célszerű bakancsba menni, mert a tomboló tömeg megtaposhatja a lábam. de bakancsom sincs

írjátok le kérlek az ötleteiteket

2014. júl. 2. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:

kényelmes cipő

nadrág talán jobb lenne, mint a szoknya

meg a kedvenc pólód, de ha hidegebb az időjárás, akkor pulcsi

szerintem senki nem fog kinézni, mert nem talpig feketében vagy

2014. júl. 2. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, a bakancs lenne a legfontosabb. Nincs ismerősöd, aki kölcsön tud adni egyet? Nyitott lábbelibe semmiképp ne menj, akkor sem, ha 35 fok lesz, mert akkor a lábujjaidra keresztet is vethetsz. Még tornacsukában is túl lehet élni. Vagy sima sportcipőben is. A lényeg, hogy zárt legyen és kényelmes, szóval nem magassarkú :D

Majdnem tökmindegy, mit veszel fel. Maximum ne vegyél fel flitteres cuccokat, mert arra valószínűleg furán néznének.

Inkább nadrág, mint szoknya, fölülre egy egyszerű póló/top, ha rám hallgatsz, fekete színben, mert egyrészt, azon nem látszik, ha leöntenek, másrészt úgy fogsz izzadni, mint az állat, és azon az sem látszik.

Kiegészítők fölöslegesek, mert belekaphatnak, leszakíthatják őket.

Kb. ennyi :)

2014. júl. 2. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:

fúúú cipő szerintem ismerőseimnek se lesz, nem azért mert nincs nekik olyan, csak kb mindenkinek nagyobb a lába mint nekem...azt nem tudom hogy, hogy oldom meg :/

valami egyszerű fekete felső talán akad

2014. júl. 2. 20:50
 4/9 Betyár László válasza:
A Rock, Metál a legkevésbé olyan zenei stílus ahol kinézik az embert. Szerintem bármibe elmehetsz, persze a fekete az vagányabb köztük. Láttam már rózsaszíngatyás srácot is Tankcsapdán és senki nem szólta meg, sőt együtt ittak vele.
2014. júl. 2. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Metálosokban tényleg az a legszebb, hogy teljesen magasról tesznek rá, mi a fene van rajtad.

Azért koncert és koncert között is van különbség. Egy átlagos koncertet is simán túl lehet élni. Ne állj a színpad közelébe, pláne középre, mert ott pogó lesz, de félre lehet állni, és a lányokra azért vigyázni szoktak amúgy is. A zárt cipő ettől függetlenül nem árt, bár voltam már néhány koncerten, sose volt rajtam bakancs, és jelentem minden lábujjam épségben van. :D

Legegyszerűbb egy rövidnadrág (ha hideg lesz, hosszú), fekete póló vagy trikó, fekete szemfesték és kész. Hajgumi jó ha van nálad. :D A (nap)szemüveget viszont inkább hagyd otthon, vagy legyen nálad atombiztos tok, mert arra könnyen keresztet vethetsz.

2014. júl. 2. 21:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Elvileg 30 fok lesz
2014. júl. 2. 23:53
 7/9 anonim válasza:
Kik játszanak? Az attól is függ...
2014. júl. 3. 10:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Wisdom
2014. júl. 3. 16:43
 9/9 anonim válasza:
A Wisdom nem metál:DD Az gitárpop:)
2014. júl. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!