Saját pénzből öltözködő lányok, nők! Mennyi szántok ruhákra?
Az érdekelne hogy mikor vásároltok akkor konkrétan max mennyiért veszitek ezeket a ruhadarabokat:
póló,felső hétköznapokra
nadrág
melltartó
bugyi
bulizós top,ruha
Pl selyemből és csipkéből van az a bugyi! Stella Mccartney darabjai gyönyörűek!
Menj be itthon pl az Il bacioba, vagy ami még közel van, Bécsben a Steffl-be, és megtudod milyenek "azok" a felsők és pulcsik! Had ne magyarázzam kérlek!
A bőrdzsekim 600 volt.
én alapból a h&m basic cuccokat szeretem, de vannak másmilyen felsőim is.
póló: max 4000 ft (a basic 1290 juhú)
pulcsi: max 6000 ft
nadrág max 6000 ft
bugyi: csomagban szoktam 3 db 2000 ft
melltartó: csomagban 2 db 4000 ft, de néha 1 db-ért is adok ennyit ha szép, különlegesebb
ruha: max 8000 ft de nem hordok ilyesmiket, van 1-2 ennyi elég. nem járok olyan bulikba ahová ki kellene öltöznöm koktélruhába.
cipő: 1000-20 000 ft : D
basic cuccok olcsók a h&mben és szépek. leárazáskor pedig sok különlegesebb darab sokkal olcsóbb, azok között szoktam válogatni.
én nem vennék több százezerért ruhát, nem érné meg nekem. ráadásul nem merném őket felvenni hétköznapokra, sajnálnám elhasználni és tuti tönkretenném. szerintem kevesebb pénzből is lehet divatosan és királyul öltözködni.
Drága, egy nő tudja mikor jön meg a mensi. És nem ez az egy bugyim van! :D Nekem pont olyan egy ilyen bugyi, mint neked a kínais vacak. Ha tönkremegy, veszek másikat!
Fáj ez neked? Ha igen nekem akkor sem lesz rosszabb, bármennyire is szeretnéd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!