Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Saját pénzből öltözködő...

Saját pénzből öltözködő lányok, nők! Mennyi szántok ruhákra?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy mikor vásároltok akkor konkrétan max mennyiért veszitek ezeket a ruhadarabokat:

póló,felső hétköznapokra

nadrág

melltartó

bugyi

bulizós top,ruha

2015. febr. 28. 13:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nincs max, ha valami megtetszik megveszem. Ritkán vásárolok egyébként, nem szeretek öltözködni, inkább költöm a pénzem könyvekre, játékokra, kirándulásra, stb.
2015. febr. 28. 20:39
 12/33 anonim ***** válasza:
23%

Pl selyemből és csipkéből van az a bugyi! Stella Mccartney darabjai gyönyörűek!

Menj be itthon pl az Il bacioba, vagy ami még közel van, Bécsben a Steffl-be, és megtudod milyenek "azok" a felsők és pulcsik! Had ne magyarázzam kérlek!

A bőrdzsekim 600 volt.

2015. febr. 28. 20:39
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

én alapból a h&m basic cuccokat szeretem, de vannak másmilyen felsőim is.

póló: max 4000 ft (a basic 1290 juhú)

pulcsi: max 6000 ft

nadrág max 6000 ft

bugyi: csomagban szoktam 3 db 2000 ft

melltartó: csomagban 2 db 4000 ft, de néha 1 db-ért is adok ennyit ha szép, különlegesebb

ruha: max 8000 ft de nem hordok ilyesmiket, van 1-2 ennyi elég. nem járok olyan bulikba ahová ki kellene öltöznöm koktélruhába.

cipő: 1000-20 000 ft : D

basic cuccok olcsók a h&mben és szépek. leárazáskor pedig sok különlegesebb darab sokkal olcsóbb, azok között szoktam válogatni.

én nem vennék több százezerért ruhát, nem érné meg nekem. ráadásul nem merném őket felvenni hétköznapokra, sajnálnám elhasználni és tuti tönkretenném. szerintem kevesebb pénzből is lehet divatosan és királyul öltözködni.

2015. márc. 1. 03:30
 14/33 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván aki 100ezres ruhákat vesz, annak ez nem újdonság, hordja hétköznapokon is. Meg nem teszi tönkre, mert nem gyerek.
2015. márc. 1. 11:39
 15/33 anonim ***** válasza:
49%
De persze nem is kell mindenkinek designer cuccokban járni! :) Pont így a jó!
2015. márc. 1. 11:42
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Kérdem én: több/szebb/vonzóbb/okosabb/megbecsültebb lesz az ember, ha 20 000 ft helyett 600 000 ft-ért veszi a bőrdzsekijét? Nem.
2015. márc. 1. 16:00
 17/33 anonim ***** válasza:
80%
(Mondjuk a 20 ezres bugyi a legviccesebb, egy idő után nyilván ugyanúgy használódik, mint az 1000 forintos, ha váratlanul megjön a mensi, az is foltos lesz, az izzadságtól ugyanúgy besárgul...)
2015. márc. 1. 17:14
 18/33 anonim ***** válasza:
33%

Drága, egy nő tudja mikor jön meg a mensi. És nem ez az egy bugyim van! :D Nekem pont olyan egy ilyen bugyi, mint neked a kínais vacak. Ha tönkremegy, veszek másikat!

Fáj ez neked? Ha igen nekem akkor sem lesz rosszabb, bármennyire is szeretnéd! ;)

2015. márc. 2. 00:15
 19/33 anonim ***** válasza:
33%
És kérdem én! Szebb, okosabb, megbecsültebb lesz az, aki olcsón vásárol? Nem! Mindenki annyit költ, amennyit tud, vagy amennyit akar! Én keresem a pénzt, én költöm el! Amit te keresel, te költöd el! Én is írhatnám, hogy számomra az a vicces, ha valaki 200 Ft-os bugyit hord. De nekem pont mindegy, letojom, ha neked az felel meg! Úgyse látom (szerencsére).
2015. márc. 2. 00:20
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
hát szerintem k_rva könnyű bármilyen ruhát véletlen tönkretenni. sőt, elhasználódik mind. bugyi mindenképp, melltartó is, a nadrágok kikopnak... vagy esetleg sáros lesz, lvéletlen eöntenek vmivel buliban, rád csapja az autó a vizet, ezek olyan dolgok amik elkerülhetetlenek. felvágnám az ereimet, ha véletlen összevéreznék a 20 ezres bugyimat. nő vagyok, mégis néha hamarabb jön meg, ez ellen nem lehet mit tenni. vagy a gazdagoknak mindenképp rendszeresebb a menzeszük is? pffff értékítélet 0
2015. márc. 2. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!