Saját pénzből öltözködő lányok, nők! Mennyi szántok ruhákra?
Az érdekelne hogy mikor vásároltok akkor konkrétan max mennyiért veszitek ezeket a ruhadarabokat:
póló,felső hétköznapokra
nadrág
melltartó
bugyi
bulizós top,ruha
felső: 2ezer
nadrág: 3ezer
melltartó, bugyi: 1000, 500
hát akkor sorban:
kb.: 90ezer
kb.: 85ezer
kb.: 90ezer
kb.: 70ezer
kb.: 140ezer
Szeretek igényes ruhákat venni és ez így kb.: ha mindenből 3-4et veszek.
Körmös vagyok és vannak hónapok hogy 150000 ft hasznom van de van olyan is hogy 250000 ft.
Így változó.
A fehérneművel kezdeném
Sosem veszek kínait, rendelni sem szoktam.
Melltartó, bugyi
Women' Secret, Triumph, J.press, Poppy, Fehérnemű bolt (nagyából ezek a márkák)
Bugyit a new yorkerből is szoktam.
Zokni, nike, puma, adidas, fehérnemű boltok.
Plók,felsők,kabátok,szoknyák,ruhák,nadrágok minden
Van ebayról rendelt, sheinsidről, meg 1-2 db más netes oldalról
De nagy átlagban. New yorker, H&M, Berska, Tally Weilj, Sugarbird
Van mayo chix, my77, retro, amnesia, rensix, outlet center
Nadrág, tally W, retro, mustang, levi's nagy átlagban
Bulizós ruhát nagyon sokat ebayról, vagy más internetes oldalról.
Ha cipőket nem számolom legalább 15 inkább 20 ezer.
De sokat rendelek és ami nem jó eladom, meg amit már nem használok is, így 15 ezer vissza jön.
De szezon végi leárazások kor ez több, és ugye akkor jönnek az új darabok is, olyankor 50-100 ezer de ez évente 4x ilyenkor én is több ruhát adok el, ami meg 30ezer plusz
De ebben meg a cipők benne vannak. Hatalmas cipő fan vagyok.
Táskák meg ékszerek is.
21/L
Én turiban vásárolok, nem vagyok hajlandó egy vagyont költeni a ruháimra.
póló,felső hétköznapokra -600-800Ft
nadrág -2000Ft
melltartó -5000Ft (ez a kakukktojás :) )
bugyi -tescoban, átlag 4-500Ft de néha becsúszik egy drágább
bulizós top,ruha -2000Ft
póló, felső: 1500-4000, de igyekszem inkább az alsó határból válogatni. 4000-ért már kicsit elegánsabbat várok.
Nadrág: na ezt nagyon nehezen találok, széles csípő, vékony derék, mind lötyög derékban. Szóval igyekszem leárazáskor 4-6000 forintosat beszerezni, de néha felkúszik 8-9000-re.
Melltartó 3000-6000
Bugyi: nem tudom, olcsó pamut, H&M-est szoktam venni, összecsomagolva több darabot. A drága bugyi is elszíneződik, elhasználódik, inkább gyakrabban cserélem.
Bulizós topot és ruhát kizárólag kiárusításban veszek, a legutóbbi pár fogás ilyen rövid koktélruhák voltak 2000-ért darabja a Cameieau-ben.
(30/n)
Felsők: Mayo, Amnesia főleg, ezek nem olcsók, leárazva is minimum 5000 / db de amúgy 10-15 ezer/ db.
Nadrág: csak leggingseket hordok főleg most hogy babát várok, ezek nem drágák, mert elhasználódnak hamar. Max 5000 Ft.
Melltartó, bugyi pl. piac, kínai, ezekre nem költök sokat inkább a kényelem dominál (főleg mert terhesen amúgy is a magasabb derekú telibugyik a kényelmesek és ajánlottak).
Bulizni nem járok de csini egyberuhák is szintén Mayo, Amnesia főleg, 10-20 ezer között.
29év
Vàltozó. Van, hogy adok egy felsőért 200ezret, van, hogy bemegyek a Zarába, és megtetszik valami, akkor ott is veszek.
Farmerem a legdrágább 120ezer volt..
Melltartóm van 40ezres, általában 15-20ezerért veszek. Bugyik 4ezertől 20ezerig. Bulizni nem igazán járok, de ha elegáns ruháról van szó, azért képes vagyok sokat kiadni. Cipőből szintén.
Általában ha megtetszik nagyon valami, és tudom, hogy ki is fogom használni, akkor megveszem. Feleslegesen nem vásárolok, mert utálom, ha kiborul a szekrényemből a hirtelen felindulásból megvásárolt, sosem hordott címkés ruha. Inkább egyet veszek drágán, mint egy zsák olcsót, amit úgysem veszek fel.
28/N
Ne haragudj kedves utolsó, de miből van az a bugyi, amit 20e-ért árulnak?
Na meg a felső 200e-ért?(itt ugye póló, pulcsiról volt szó, nem pl bőrdzsekiről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!