Saját pénzből öltözködő lányok, nők! Mennyi szántok ruhákra?
Az érdekelne hogy mikor vásároltok akkor konkrétan max mennyiért veszitek ezeket a ruhadarabokat:
póló,felső hétköznapokra
nadrág
melltartó
bugyi
bulizós top,ruha
A drága ruhákat is lehet mosni vagy tisztítóba vinni! Ha felcsap egy autó vagy sáros lesz, attól még nem kell kidobni! Mosógép, mosószer... Ennyi a titok!
Hidd el, ugyanazt teszem a ruháimmal, mint te, ha koszos lesz, ha elhasználódik!
Miért is 0 értékítélet? Fejtsd ki kérlek!
És ha hiszed ha nem, ismerem annyira a testemet, hogy érzem mikor kell vigyáznom a bugyimra, no meg kitaláltak már erre megoldásokat!
De ez abból is látszik, hogy a kérdésre adott, normális válaszom 0%-ban hasznos!
Sőt, a 3-as válaszoló írása is 0%-ban hasznos (ő is magasabb árakat írt)!
Aki kis összegeket írt, annak 100%-ban hasznos a válasza!
Azt hiszem ennek van üzenete! :D
Azért, drága előző, mert sokaknak nem tetszik az, ha valaki jól keres, plusz felfogható úgy is, hogy te felvágsz a drága ruháiddal (egyébként anonim oldal, simán lehetne kamu is). Könnyű másokat zrikálni azért, ami az "irigykedő" válaszoló problémája, tehát ő nem keres jól, viszont te igen, te vagy a köcsög, mert anno tanultál, megvehetsz magadnak többszázezres ruhákat, ő gyári munkás, te pedig cégvezető. (Csak példa, nem tudom, ki vagy, mivel foglalkozol :D)
Egyébként diákként én sem engedhetek meg magamnak többezerért (értsd minimum 5000) egy pólót, de ha jó minőségű alapdarab, akkor persze megéri befektetni.
Utolsó, én kérdeztem meg, hogy miből van a 20e-res bugyi.
Tök normálisan, támadás nélkül kérdeztem, te mégis flegmán, lekezelőn válaszoltál.. Ennyit erről.
Nem védeni akarom a csajt, de én nem láttam semmi lekezelő, flegma hangnemet tőle. Tőled sem, de kezd átjönni.
Érdekes ezeknél a kérdéseknél különben, hogy mindig van olyan válaszoló, aki minimum sok tízezerért veszi a ruháit. Aztán jön valaki, aki ő turiban vásárol, sokkal egyedibben és stílusosabban lehet onnan felöltözni, blablabla. És általában ő kezdi a kötekedést. A másik meg visszaugrik. :D
És miért fáj az, ha valaki megengedhet magának egy picivel többet? :/ (Azt megértem, akik olyanok, mint Vajna Timi, b*sszák az emberek csőrét) Szeretném én is elérni ezt a szintet majd, és tudom, hogy el is fogom, mert van bennem valami (lol), de ha nekiállok kötözködni olyanokkal, akik már ott vannak, nekem azzal nem lesz jobb. Na meg az illető személy inspiráló is lehet. Nem feltétlenül bunkók az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!