Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » LEGGINGS dilemma (? )

LEGGINGS dilemma (? )

Figyelt kérdés

szoval ízléstelen állítolag amikor nem hosszított felsővelvagy szoknyával stb.. hordjuk, na de van egy csomo ami nem is néz ki jol ha van rajta szoknya vagy hosszitott felső mint például

[link]

[link]

[link]

szoval nem értek egyet egyátalán nem izléstelen szerintem maximum az idősebb korosztálynak de ha jol néz ki valakin akkor inkább szexi. vélemény?

17L

2015. febr. 16. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15%

Zoliman, egyszer azért megnéznélek. :D cifra látvány lehetsz.

Nem küldesz egy bőrhatású leggingzes képet, csak hogy meggyőzz az ellenkezőjéről?

2015. febr. 19. 11:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Per pillanat nem, de majd küldök.
2015. febr. 19. 11:43
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van hasonló mintás leggings-em, és én csak hosszú pólóval húzom fel, nem szeretném, ha mindenki látná a tangám vonalát, és szerintem haspólóval baromira közönséges. Szeretem a haspólót én is, de azt is csak magas derekú nadrággal/szoknyával hordom, nem cicanadrággal.

18/L

2015. febr. 19. 13:42
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én Zoliman: Vélemény? [link]
2015. febr. 19. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!