Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » LEGGINGS dilemma (? )

LEGGINGS dilemma (? )

Figyelt kérdés

szoval ízléstelen állítolag amikor nem hosszított felsővelvagy szoknyával stb.. hordjuk, na de van egy csomo ami nem is néz ki jol ha van rajta szoknya vagy hosszitott felső mint például

[link]

[link]

[link]

szoval nem értek egyet egyátalán nem izléstelen szerintem maximum az idősebb korosztálynak de ha jol néz ki valakin akkor inkább szexi. vélemény?

17L

2015. febr. 16. 19:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

A vastagabb, nadrágszerű, nem átlátszó leggings-et szerintem is fel lehet húzni nem hosszú felsővel is.

De sokan az átlátszó vékonyat húzzák fel, ami nagyon ízléstelen és gusztustalan, még akkor is, ha valakinek jó alakja van.

Amiket belinkeltél, azok is inkább nadrágnak néznek ki.

2015. febr. 16. 19:42
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem kevernéd össze a leggings-t a cicanadrággal, akkor nem lenne dilemmád. :)
2015. febr. 16. 19:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A leggings akkor sem nadrág, ha mintás. A vékony, negyed milliméteres, sztreccses anyag akkor is mutatja a fenékvájatot, a narancsbőrt, a bugyivonalat meg a szeméremdombot. És ezeket nem mutogatjuk utcán, mert igen, ízléstelen és nem szexi.

25L

2015. febr. 16. 19:52
 4/24 A kérdező kommentje:
cicanaci angolul leggings :)
2015. febr. 16. 19:52
 5/24 A kérdező kommentje:
mert a farmer nem ááá dehogy :')
2015. febr. 16. 19:53
 6/24 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem akkor ízléstelen egy leggings mikor egy 70 kg-s hölgy erőszakolja magát bele

F18

2015. febr. 16. 20:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szíved joga, hogy mit hordasz. Az én egyéni véleményem, hogy ezekhez is fel kéne venni egy hosszabb felsőt, mert az egy dolog, hogy igénytelen de rendkívül ízléstelen és nevetséges is, hiába van tökéletes alakod. De ezek a mintás hányások térdig érő felsőben is nevetségesek. :D

20/L

2015. febr. 16. 20:05
 8/24 anonim ***** válasza:
90%

Mert farmerben aztán pont így néz ki az ember, ugye?

[link]

^ na ez ami ami ízléstelen és baromira nem szexi, hanem közönséges, olcsó...

Igen, vannak olyan leggingsek amiket lehet hordani rövidebb felsővel, ezek azok amiket írtak felettem, de elég ha csak megfogod az 1500 forintos meg az 5000 forintos leggings anyagát...

23/N

2015. febr. 16. 20:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én már rég rájöttem, hogy a leggingsek nem egyformák pasi létemre :D Máshol le is írtam, van ami olyan vékony mint egy harisnya és olyan is, de vannak vastagabbak nadrág fazonú, tehát cipzáras, zsebes, de van amin csak zseb van, ezeket magába is lehet hordani, én is hordom. [link]

Hát ez a nő amilyen szexi, annyira buta amit linkeltél legutóbb: [link]

2015. febr. 16. 20:30
 10/24 A kérdező kommentje:
Zoliman olvastam a válaszaid és huhh :D nagy szakértő lehetsz, pasi létedre. amugy igen nem is a linkelt képre gondoltam amiben átlátszik a segge a csajnak hanem ami nem vág be és nem látszik át. Én bevallom szeretem haspoloval hordani nyáron és nem tartom közönségesnek ugyis a krosztályombol minden második lány igy hordja nem is feltűnő már, csak a 20-25 év felettiek problémáznak ezen. Lassan elkéne fogadni h ez nem harisnya nem is nadrág hanem leggings és mindenki ugyhordja ahogy neki kedve van. Kitűnni ugyse fog vele már... Ez az én véleményem. Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2015. febr. 16. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!