LEGGINGS dilemma (? )
szoval ízléstelen állítolag amikor nem hosszított felsővelvagy szoknyával stb.. hordjuk, na de van egy csomo ami nem is néz ki jol ha van rajta szoknya vagy hosszitott felső mint például
szoval nem értek egyet egyátalán nem izléstelen szerintem maximum az idősebb korosztálynak de ha jol néz ki valakin akkor inkább szexi. vélemény?
17L
"20-25 év felettiek problémáznak ezen"
Nyugi, te is mindjárt annyi leszel, reméljük addigra megvilágosodsz ;) Amúgy senki sem problémázik semmin, csak a véleményünket mondtuk el, úgy röhögteted ki magad a korosztályod többi ékes tagjával ahogy akarod. Ezt a kérdést is csak azért írtad ki, hogy minket próbálj meggyőzni egy olyan dologról amiről te is tudod hogy nem igaz. Jókat nevetek a hozzád hasonlókon. Kiírsz egy kérdést a cicanadrágokról, hogy "igen tudom mindenki azt mondja ízléstelen, nem szexi, hosszított felsővel kell hordani, stb stb, majd jön a DE, hogy de hát mindenki így hordja a korosztályomból és így már nem is gáz", akkor döntsük már el hogy most mindenki ízléstelennek tartja vagy mindeni így hordja. De mondom, azt csinálsz amit akarsz, csak akkor ne kezdd már el még nekünk megmagyarázni, hogy de miért is lehet haspólóban viselni szerinted, mert senkit sem érdekel.
Szerintem a haspóló is gáz :D kb. 15 éve volt divat :DDDD
A leggings meg kb. 20 éve, csak akkor még biciklisnadrág néven futott. :D Aztán jöttek a csipkés aljúak, és a legtutibb a barackszínű volt :)
Nem tudnak már semmi újat kitalálni!
Nem kell ezt komolyan venni, én szoktam látni 25 éveseket is, hogy nem takarja a felsőjük, nem zavar vagy nem gondolom ízléstelennek. De ha bevág neki elől hátul, direkt ez a célja az nem normális, a legtöbben takarva hordják, tunikával, vagy kendővel vagy mi az.
Én sokkal ízléstelenebbnek tartom azokat a pasikat, akiknek bevág a nadrágjuk és kidomborodik a seggük a nadrágjukba.
3. válaszoló vagyok.
Ha az ember lánya nem 1-2 számmal kisebb farmerba/sztreccses nadrágba akarja belepasszírozni a hátsóját, akkor nem látszódnak át az általam felsorolt dolgok. Nekem is vannak feszes nadrágjaim és normál bugyit hordok, érdekes módon sem a popóvájatom, sem a tevepatám, sem a bugyim vonala nem látszik át. Ha bármelyik is átlátszana, nem venném fel azt a nadrágot, mert ezek a dolgok nem a nagyközönségnek vannak szánva.
"20-25 év felettiek problémáznak ezen" Ez nem problémázás, köztudott, hogy a tizenévesen igen nagy része nem tud öltözködni. Az még egy dolog, ha nem összeillő dolgokat vesznek fel, mert oké, fiatalok, majd kialakul a stílusuk, majd rájönnek, hogy a csíkos nadrág a kockás inggel nem épp összeférhető. De félmeztelenül akkor sem megyünk ki az utcára. Ott van a másik elkeserítő ruhadarabnak csúfolt rongy, a seggvillantós rövidnadrág, amiből kilátszik a fenék alsó része. Felnőtt nőkön mikor láttál ilyet? Kamionosok és k...vák fesztiválon kívül?
A haspóló meg pont egy olyan ruhadarab, amit magas derekú nadrághoz és szoknyához gyártottak. Azért, hogy abban se legyen félmeztelen az ember lánya.
"krosztályombol minden második lány igy hordja" Szóval ha, mindenki hülye, akkor beállsz te is hülyék közé, értem. Ha holnaptól a tinik körében a fűszoknya és a kókuszmelltartó lenne a nyári divat, akkor azt hordanád, mert "minden második lány így hordja"
Bár felőlem aztán menj ki félpucéran az utcára, csak utána ne írd ki a következő kérdést, miszerint "Miért bámul meg mindenki, és miért füttyögnek utánam?" vagy "Egy hájas pasi, csak úgy rámarkolt a fenekemre a villamoson, hogy képzeli ezt?"
az ilyen mintásakat sztem fel lehet venni rövidebb pólóval is. legalábbis én pl. nem tartom ízléstelennek.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!