Bőrhatású leggingset hordók nem unják még azt?
A gyerekeknek nem a bőrnaci árt, hanem az, hogy délután is hullákat, robbanásokat meg gyilkosságokat lehet nézni a tv-ben.
Nekem nem tetszik, sose venném fel, de őszintén: észre se szoktam venni, ha az utcán valakin ilyen van.
Boltban láttam már, hogy kapható, de egyszerűen csak arrébb megyek. Akinek meg tetszik, hordja.
Én fiú vagyok úgyhogy csak véleményt tudok nyilvánítani, nekem kb a kedvenc ruhadarabom csajokon, iszonyat dögös tud lenni, ha valakinek jól áll. Mégis lehet olyan ruhákkal hordani, hogy az összhatás ne legyen k . rvás.
Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy sokan hordanának, sztem épphogy kevesen, a a nők nagyrésze akármennyire jól néz ki, az öltözködésére nem ügyel, és szakadt farmerben császkál. Nekem meg az az, ami irtóra unalmas sztem, dehát ízlések és pofonok.
Az meg h a gyerekek látják... na ne már... honnan kerültél te ide a középkorból? :DD Ilyen mentalitással mondjuk... :D Sztem te max irigy vagy a csajokra akiknek jó lábuk van és felvehetik :D Vagy férfi vagy? Akkor még gázabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!