Mi az az alkat amivel még felehet venni leggingset úgy hogy ne tűnjön igénytelenek?
Figyelt kérdés
comb középig érő felsővel szeretném ,de félek hogy kinéznének mert nem a mai álom alak kategóriába tartozom,és mindig csak ilyen nagyon vékony lányokon látok ilyen nadrágot (van kivétel ,de az már nagyon súlyos és nevetségessé teszi a viselőjét) max határa van a legging viselésének ? ill. az én alakom a 3 és 4 közé esik én még bevállalhatom vagy hanyagoljam ?
2015. febr. 4. 18:36
1/13 anonim válasza:
Ha a felső eltakarja a fenekedet és nem feszülős, hanem bő a felső, akkor nyugodtan felveheted.
2/13 anonim válasza:
Bakker, a normális és a vékony között vagy, ezt te nem érzed?
3/13 anonim válasza:
8-7 kivételével jó, nyugodtan vállald,én 5. alkatún is láttam már, csak sokkal nagyobb hátsóval de nem zavart, nekem senkin nem néz ki benne hülyén, szerintem sokan szimplán kényelemből hordják, én is 3-4 közötti vagyok.
4/13 anonim válasza:
Zoliman, komolyan érdekel, te transzszex vagy? Folyamatosan női ruha kérdéseknél írod, hogy hogy hordod őket...
5/13 anonim válasza:
Nem, nem csak leggingset hordok néha.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Mivel a leggings az egy vastagabb anyagú lábfej nélküli harisnyanadrág, ezért bárki felveheti, aki talál magára olyan fazonú tunikát/ruhát, ami jól áll neki.
10/13 anonim válasza:
megfelelő felsővel szerintem bárki hordhatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!