Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért divat a fiúknál a...

Miért divat a fiúknál a leggings típusú nadrág? Kép csatolva.

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 15. 22:47
 1/9 supra01 ***** válasza:
91%
Mert valaki kitalálta, hogy legyen divat. És az lett. Nekem tetszik!
2015. febr. 15. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem is leggings, hanem skinny csőfarmer.

Szerintem azért lett divat, mert jó alakú pasikon nagyon jól néz ki. :) Szépen kiadják az alakot ezek a feszülős csőgatyák, nekem nagyon tetszik. :)

2015. febr. 15. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Mert már annyi b uzi van,hogy divatot teremtettek!
2015. febr. 16. 05:28
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Még szerencse, hogy férfiakhoz vonzódom és nem a fiúkhoz. :D

30 felett még senkin nem láttam ennyire szűk nadrágot.

2015. febr. 16. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Mert divat, ha tudod mit jelent a divat szó. Én is gyakran hordok leggingset, vagy leggings típusú nacit, nagyon kényelmes és divatos.
2015. febr. 16. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Ez superskinny farmer, nem leggings. Angliàban szinte csak ilyet hordanak a férfiak is, meg sima skinny-t és slimet, ami nem ennyire szűk, de azért elég cső. Ez a divat, teljesen rendben van. Aki szerint bzis, azzal van baj, nem a nadrággal.
2015. febr. 16. 12:27
 7/9 anonim válasza:
82%
Nekem tetszik a passzos farmer a pasikon!
2015. febr. 16. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

Nem lehet megfejteni, hogy mitől lesz valami divatos..valaki kitalálja és kész :D

Nekem mondjuk baromira nem tetszik és a linkelt képen is a fiúk nagy részének nagyon hülyén áll. Pl. a jobb oldalinak szerintem kifejezetten csúnya lábai vannak így. De ízlések és pofonok..

2015. febr. 16. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Mert most ezt találták ki, hogy ez legyen a divat. Majd ez is eltűnik pár év múlva.

Én lány létemre nem veszek fel ennyire passzos gatyát, nem szándékozom mindenemet közszemlére tenni.

2015. febr. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!