Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?
"A vitát berekesztem" De ez nem vita hanem érveket szembeállító kultúrált diskurzus. Egy vitában, legyen az bármilyen jellegű, a felek mindíg egymás legyőzésére törekednek. Én nem legyőzni akarlak hanem meggyőzni! Nem le, hanem meg. Nem le szeretnélek... hanem meg szeretnélek...!
Karakteres a különbség a jelentéstartalom között.
Egyébként jó pszichológus vagy/ ezt nem az utolsó üzenetedből következtettem/ és egészségesen indulatos. Jól áll a szép nőknek a kontrollált indulatosság. Csak úgy mint a kevésbé szépeknek. Indulatból is jól érvelsz, és ha szükséges képes vagy a szavakból izzó vasrudat kovácsolni.
Ennek tudatában pedig azt hiszem könnyen megégetheti magát bárki aki sérelmet okoz neked.Szóval nagyon rendben vagy Te! Csak a nadrágok darabszámából egy kicsit kevesebbet, a cipősarok centiméterben kifejezett paraméteréből kicsit többet érvényesíts a ruhatárad kialakításakor ha javasolhatom!
Majd írj ha ismét megjön a kedved beszélgetni velem mert a párbeszédet, ahogy írtad, csak berekesztetted és nem befejezted! És ez arra enged következtetni hogy szeretsz velem társalogni.
Várlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!