Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?
Kedves kérdező én nekem NEM ÁLL JÓL A SZOKNYA.Sportos vagyok,majd lehet ha nagy leszek hordani fogok szoknyát is.
De én szerintem egy nadrág ugyanolyan elegáns,csinos tud lenni mint a szoknya.
14
Ez jo duma "sportos vagyok"!
Lehet igy is hivni a fius oltozkodest,de akkor mi a baj azzal ha valaki a pawa stilust kedveli?
Azt ugyan ilyen nagy vehemnciaval kene elfogadni mint a nadragos csajokat! Vagy tevedek?
Oket jo csesztetni,de ha ti vagytok teriteken akkor mar faj az igazsag ugye?
Elbizakodott hülyegyerek vagy.
A helyzet az, hogy volt már ilyen pasim, aki rám akarta erőltetni az általa nőiesnek mondott stílust, és azóta menekülök, ha ilyennel találkozom. Ha bárki meg akar változtatni, akkor le is út, fel is út.
Micsoda temperamentumos válasz! Lehet hülyegyereknek tartasz és azt mondod le is út fel is út, de mi van ha nem vagyok az? Megmodom. Egy értékes emberi tulajdonságokkal rendelekző kellemes modorú lehetséges ismerőstöl fosztod meg magad. Érzésem szerint hajlamos vagy arra hogy az értéket értéktelennek, az értéktelent meg értékesnek tekintsd. A csiszolatlan gyémántot üvegtörmeléknek, a csiszolt üveget meg gyémántnak. Sajnos ilyen veszélyeket hordoz magában a szenvedélyesség.
Alaposabb elemzést javasolok ha emberi tulajdonságokról írsz! A felszín nem túl beszédes, a lényeg mindíg belül van és alig látható. Olyan mint a gyémánt rácsszerkezete.
Ha a felszín nem túl beszédes, akkor miért nem mindegy hogy mit viselünk?
Egyébként teljesen értem amit az 56-os ír, nekem is volt olyan pasim aki szerette volna megváltoztatni a külsőmet, ami akkor nem is volt annyira feltűnő, csak így utólag látom hogy folyamatosan kritizált és aláásta az önbizalmamat. Érdekes módon a férjem akkor is képes volt dicsérni amikor szülés után meghíztam, és csak olyankor kapok tőle kritikát amikor tényleg megérdemlem :).
Szóval megtalálja mindenki a hozzáillő párt, emiatt nem kell aggódni. A szoknyamániás pasi a szoknyás lányt, a sportos csaj meg a sportos pasit.
Mindenkit megnyugtatok, aki esetleg aggódott. Nem maradtam egyedül, van egy olyan pasim, akinek tökmindegy, mi van rajtam, mert szeret, és elsősorban az a fontos neki, hogy én jól érezzem magam. Ráadásul azt állítja, hogy pontosan látszik, melyik ruháimban érzem magam kényelmesen, és ezerszer csinosabb vagyok olyankor, amikor el tudom engedni magam.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!