Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a nadrágot mikor...

Ekvinitus kérdése:

Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 23:13
 101/141 A kérdező kommentje:

98-as válaszra, pedig nagyon szép látvány egy combközépig érő szoknyát viselő lány. Nem szoktad próbálni? Különösen mikor diszkréten megigazítja a harisnyáját.

99-es válaszra, meg van még az agyam a fejemmel együtt. Reggel legalább is még meg volt mert fésűlködtem. Fej nélkül elég körűlményes lett volna. De a kérdésre nem válaszoltál. A megszabadultál már a nadrágjaidtól?

100-as válaszra, örűlök hogy jó kedvre derítettelek ilyen késő hajnal, korán reggeli időpontban. Ha te nem ugyan az vagy mint a 98-as akkor a kérdés rád is érvényes. Elrejtetted már a nadrágjaidat a szekrény mélyére?

2015. febr. 2. 15:01
 102/141 anonim ***** válasza:
95%
Aztán mit szólnál, ha látnál egy striás combú lányt? Akkor meg azért lennél kiakadva, hogy milyen igénytelen, hogy fel veszi a szoknyát...
2015. febr. 2. 15:35
 103/141 A kérdező kommentje:
Ugyan hogy lennék kiakadva! Nem gondolod komolyan hogy ha valamilyen testi problémával rendelkező lány szeretne csinosan, nőiesen öltözködni, szoknyát vesz fel, ezt én igénytelenségnek minősíteném? Kizárt. Kűlső adottságoktól függetlenűl minden nőnek joga van a csinos elegáns öltözékhez. Nem is beszélve arról hogy praktikákkal ezek a hibák sokszor orvosolhatóak. A stria például ha már ezt említetted vastag vagy csíkos harisnyával elrejtehető. Szóval ez ne legyen akadály!
2015. febr. 2. 15:50
 104/141 anonim ***** válasza:
95%
es ha valaki nem rajong a szoknyákért?
2015. febr. 2. 21:48
 105/141 A kérdező kommentje:
Ha valaki meggyőzhetetlen arról hogy viseljen minél többször szoknyát, tudomásul kell venni. Te azt kérdezed "ha valaki nem rajong a szoknyáért"? Nem kell rajongani, elég csak szeretni. Hogy miért? Egy szép szoknya vagy egy csinos rövid ruha megsokszorozza a nőiességet.Próbálgatni kell különböző színben, fazonban, különböző anyagból elkészítve! Minden lánynak ezt tudom javasolni. Biztos vagyok benne hogy egészen más érzelmi állapotban van egy szoknyát viselő nő mint az aki durva koptatott farmerbe rejti a lábai szépségét. Ezért érdemes megízlelni annak is aki sosem hord vagy nem a rajongója ennek a szemgyönyörködtetö ruhadarabnak!
2015. febr. 2. 22:42
 106/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül idegenkednek a fiatal lányok a szoknyaviseléstől.Ennek a ruhadarabnak a viselése figyelmet,megszokást igényel,a nőiesség kialakulása ,a lányból nővé formálódás kötelező tartozéka.Viseléséhez hozzátartozik a nőkre jellemző egészséges szégyenlősség,visszafogottság.A szoknyát tudni kell viselni,éppen azért kívánatos,mert pl. nem úgy ülnek benne,mint egy nagrágban ,széttett lábbal,hanem összeszorítva a lábaikat,ezzel is azt sugallva,hogy nem vagyok elérhető számodra,udvarolnod kell ,ha engem akarsz.

Folytathatnám a szoknya viseléshez kapcsolódó dolgokat,meg azt,hogy miért vannak annyira ellene a mai fiatal lányok.

2015. febr. 3. 11:10
 107/141 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nők sem szeretik. Nem véletlenül nem látsz egyet sem szoknyában. Egy csomó kellemetlenséget okoz. Ez van. Egy kényelmetlen ruhadarab. Gondolom ti sem hordanátok szívesen olyan ruhát a mindennapokban, ami sok mindenben gátol titeket, csak azért, hogy mi megnézhessünk titeket. Sőt, ha így követelőznénk, kikérnétek magatoknak.
2015. febr. 3. 16:47
 108/141 anonim ***** válasza:
80%

minek válaszoltok ennyien ennek a retardáltnak?

vagy csak trollkodik, vagy tényleg annyira fogyatékos, hogy mindegy mit mondasz neki, mert úgyis megmagyarázza.

még írni se tud.

2015. febr. 3. 19:24
 109/141 A kérdező kommentje:

106-os az hogy a szoknya segítségével azt közli a férfival egy nő hogy udarolnia kell, az kifejezetten pozitív hiszen ezzel azt is jelzi hogy nem kapható meg anélkűl, helyesen írtad mivel ez azt jelenti hogy az erény egyik hatásos kifejező eszköze a szoknya.

107-es, elhiszem hogy valamennyire kényelmetlen, de hogy elviselhetetlen azt nem. Sajnos nagyon sok lányra, nőre komoly hatást gyakorolnak a tv sorozatok. Ha például a szépséges x y nevű föszereplő valami naponta jelentkező sorozat epizódjaiban rendszeresen fél centi vastag farmerban szerepel, azt mint követendő trendet hajlamosak vagytok saját magatokon érvényasíteni, az az utánozni. Ne tegyétek szándékos manipuláció. Ne hagyjátok az egyediségeteket befolyásolni! Különösen az együgyű sorozatoktól ne! Követelözés. Nyugodtan követeld meg a barátodtól időnként azt az öltözéket ami neked tetszik akkor is ha nem kényelmes. Ha kikéri magának, akkor problémás a kapcsolat. Ha szeret, örömmel megteszi.

108-as választ sem érdemel

2015. febr. 3. 22:14
 110/141 anonim ***** válasza:
0%

Kétféle nő van ,az egyik már rájött ,hogy a szoknya egy olyan darab a ruhatárában ,amit a nők évezredek óta viselnek és ennek a rendszeres viselése számára is hozzátartozik a nőiességhez.A másik még nem jött erre rá ,de talán,ha a média is ezt fogja sugározni egyszer rájön és visszabillen a világ egyensúlya.

Én egyébként kipróbálnám,férfiként a skót szoknyát ,pedig nem vagyok bubi.

2015. febr. 4. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!