Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a nadrágot mikor...

Ekvinitus kérdése:

Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 23:13
 111/141 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy kövér nő venne fel szoknyát? Akkor azt megszólnád.
2015. febr. 4. 13:15
 112/141 A kérdező kommentje:

Függetelenűl attól hogy skót, fűzfa, banánlevél, bantu vagy bármilyen szoknya, ha férfi viseli, attól nekem felfordul a gyomromm!

111 esnek, egy férfi sosem szól meg egy nőt a kűlseje miatt. Ha megszólja akkor az nem férfi. Ilyen egyszerű. Tehát semmiképpen nem szólnám meg szoknya viselés miatt akár milyen kövér egy nő. Ez az egyik. A másik, ha extrém kövér egy nő akkor nyílván nem úgy áll rajta a szoknya mint azon akit csinos alkattal jutalmazott a sors. Valamint egy nadrág sem úgy áll. Tehát ha a szoknyáért megszólnák akkor a nadrágért is azaz nem tudna mit felvenni. Ez ugye abszúrd. Szóval viselje minden telt alkatú lány nő ha jól érzi magát benne, ha nőiesebbnek tartja mint a nadrágot. Ha mégis megszólja egy férfi kűlső jegyeket viselő akárki, akkor azt válaszolja neki hogy kritikát csak féritól fogad el. Vagyis tudatja azzal aki megszólta hogy nem tekinti annak. Mert nem is az.

2015. febr. 4. 17:19
 113/141 anonim ***** válasza:
86%

jó, most már be lehet fejezni a válaszadást, a kérdező megkapta a válaszokat, meg úgysem lehet egymásra erőltetni azt, amit nem akarunk stb stb.

lejárt topic, csak feleslegesen ugrik legfelülre az általam megválaszolt qrva kérdéseknél :DDDD písz

2015. febr. 5. 15:58
 114/141 A kérdező kommentje:

Azt írod nem lehet ráerőltetni az akaratunkat senkire, de előtte felszólítasz mindenkit hogy ne válaszoljon. Egy soron belül mondasz ellent saját magadnak. Az indulat zavarossá tette a szándékot. Továbbá. A kérdező nevében ne nyilatkozz mert a kérdező, akit úgy hívnak hogy én, nem kapta meg mindenre a választ. Ha bárki ír, szívesen olvasom a véleményét továbbra is. A topic nem franciakrémes aminek lejár a fogyaszthatósági ideje. Addig aktív ameddig aktívan tartják válaszaikkal a hozzászólók. Nekem az célom hogy a lányokat meggyőzzem a szoknyaviselés szépségéről. Ha csak néhány lányra voltam/ vagyok/leszek hatással az már siker. Valamint sokan öltöznek rövid ruhába szoknyába még ilyen hidegben is. Nem rejtegetik a természettől kapott szépségűket nadrág alatt. Ha ők olvassák, őket erősítem abban hogy a legnőiesebb öltözködés trendet képviselik. Szóval minél kevesebb indulat és minél több szoknya ez a javaslatom!

Mert igaz alig láthatóan, de halványan mosolyog már a tavasz!

2015. febr. 5. 22:20
 115/141 anonim ***** válasza:
100%
Ha ügyesek vagyunk kihúzzuk ezt a topikot tavaszig !!
2015. febr. 6. 08:29
 116/141 A kérdező kommentje:
Az hogy kihúzza ez a kérdés tavaszig azt nem tudom, nem látok a jövőbe, azt viszont tudom hogy lesz tavasz. Készíthetitek a szép vékony ruhákat és a szoknyákat, hadd símogassa a lábaitokat a napfény a tavaszi szellő és a férfi tekintet!
2015. febr. 7. 23:13
 117/141 anonim ***** válasza:
100%
És mi a helyzet az öregasszonyokkal?
2015. febr. 8. 13:21
 118/141 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kérdés! Elöször is nincsenek öregasszonyok csak fiatalok és középkorúak. Az öltözetűkröl annyit, akiket Te öregasszonynak gondolsz, ők leginkább szoknyát viselnek. Azért mert valaki 80 vagy 90 éves azt gondolom a nöiesség érzetét megvonni vagy elítélni azért mert ő nöiesnek és szépnek akarja érezni magát az a gondolkodásmód elítélendő. Nem lehet nem szabad felső korhatárt szabni senkinek hogy meddig akarjon szép és vonzó lenni a külvilág számára!
2015. febr. 8. 23:01
 119/141 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ha nem áll jól a szoknya (maximum az egyberuha), és a nadrág sokkal kényelmesebb, és tudom, hogy jobban nézek ki benne, akkor a válasz egyértelmű....
2015. febr. 15. 23:13
 120/141 A kérdező kommentje:
Egy egyberuha is nagyon szépen tud állni hiszen a természet egy remekművét, a női lábat, ugyan úgy látatni engedi mint egy szoknya!
2015. febr. 15. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!