Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?
Soha.
Nekem is jogom van hozzá, hogy ne egész nap összeszorított combbal kelljen ülnöm. (Oké, nadrágban se terpesztek, de hadd ne azzal kelljen egész nap foglalkoznom, ki honnan lát be.)
Nekem is jogom van biciklivel járni. (Oké, vannak, akik szoknyában is bicikliznek, de én nem érzem biztonságosnak és kényelmesnek.)
Nekem is jogom van néha NEM szőrteleníteni, ha nincs időm/kedvem. (Oké, nem hanyagolom el magam, de vannak ilyen napok.)
Építész vagyok, építkezésre nem mehetek szoknyában. Balesetveszélyes, nem tudok benne felmászni egy 5 méteres fal tetejére létrán.
Nekem is jogom van mínusz sok fokban nem véreset pisilni a felfázástól.
Őszintén örülök, hogy a pasim nem olyan sötét gyökér, hogy mindezeket ne értse meg, és ne találjon vonzónak egy csinos, jól szabott, rám illő nadrágban. Szóval Te és a hozzád hasonló kollégáid, akik pár havonta kirakják ide ezt a kérdést, aztán oldalakon keresztül győzködik a nőket, hogy nincs igazuk,amikor nadrágot vesznek, nyugodtan tudomásul vehetitek, hogy vagy elfogadjátok így a nőket, vagy boldogtalanok lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!