Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a nadrágot mikor...

Ekvinitus kérdése:

Lányok a nadrágot mikor fogjátok száműzni a ruhatárotokból?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 23:13
 121/141 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,végigkövettem a kommenteket és az fogalmazódott meg bennem,hogy te egy lábfétises faszi vagy !

Nem baj,csak tényként mondom .

2015. febr. 16. 10:24
 122/141 anonim ***** válasza:
10%
Nekem meg az jött le, hogy édes mindegy mennyire barátságosan, kulturáltan próbál érvelni a kérdező itt ez nem működik, mint általában sem, a nők nem vevők erre látszik. Ha ennyit kell a nőket nyaggatni a leg nőiesebb ruhanemű viselésére, akkor kár erőltetni. És ők akadnak ki ha férfiak passzos nadrágba járnak.
2015. febr. 16. 14:56
 123/141 anonim ***** válasza:
95%

Hát ez félelmetesen hülye kérdés.Nem szokásom válaszolni de ez most igazán kihozott a sodromból. Te, "kedves" kérdező nem gondolsz arra hogy télen befagy az az ember feneke ?? a többi még hangyán ? de télen nadrágban ?? Az idei tél még csak nem is volt igazi tél így egyszer kétszer én is megpróbálkoztam a szoknyával de nem mondanám hogy megérte.Ha hideg van fel kell öltözni! A nők is emberek nem dísztárgyak nem tehetjük meg mi sem súlyos következmények nélkül hogy az év minden szakában megmutassuk a lábunk.Fel lehet venni 600 réteg harisnyát az akkor sem lesz olyan. Én tényleg le vagyok döbbenve , hogy valaki ennyire sötét paraszt tud lenni. Te azt hiszed a nőknek kötelességük mindent elviselni azért hogy neked és hasonlóan hülye férfitársadnak megfeleljenek? Egyébként pedig aki NŐ ízig vérig nő annak az a nadrágján is átsugárzik. Te talán azért nem érzed sok nőben a nőiességet mert nem a szemét nézed hanem azt hogy szoknya van e rajta. A másik meg hogy szoknyával vagy anélkül a mai világban egyre inkább felcserélődnek a szerepek és szerintem ebben nem a szoknya holléte a legszembetűnőbb, hanem az amikor egy lány terpeszben ül a buszon és hangosan káromkodik miközben a rágója majd kiesik a szájából.Kétlem, hogy az ilyennek egy szoknya segítene.

Elnézést ha hosszú lett és kioktató de a kérdésed úgy látszik túl mélyen érintett.

2015. febr. 16. 16:23
 124/141 anonim ***** válasza:
100%
Még valami ami eszembe jutott ha esetleg neked még nem vagy nem írták le mások előttem leírom. A régi időkben azért szerintem más volt. Amikor még egyértelmű volt hogy a nő csak is szoknyát hordhat az is egyértelmű volt hogy nő nem jár el, nem dolgozik, és nem tartózkodik huzamosabb ideig a szabadban.Én 20 éves vagyok és tudom jól hogy mikor 30 percet kell várni a következő hévre nincs az a szoknya amiben nem fázom teljesen át. Megértem hogy a szoknya az nőiesebb de úgy látom itt egyes férfiaknak is meg kéne érteni hogy vannak kivételek.Én is szívesen hordanék mindig szoknyát de nem akarok fázni. :) Én most itt leragadtam fázás témánál mert nyáron én is csak szoknyát hordok de ennek inkább az az oka hogy sohasem voltam elégedett a fenekemmel ( már 10 évesen se) mindig úgy gondoltam duci vagyok...A másik még amit már igazából egyszer írtam de nem győzöm hangsúlyozni hogy egy nő egy igazán nőies nő nadrágban is lehet vonzó és igazán nőies.a viselkedés számít az igényesség az ápoltság a kedvesség a finomság hogy hogyan szólsz a másikhoz hogy, a testtartásod milyen bármennyire is jó találmány a szoknya nem az határozza meg ki mennyire nőies.
2015. febr. 16. 16:47
 125/141 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem télen akarja, hogy hordjátok, amikor fel kell öltözni rendesen. És igaz, hogy nem a szoknyától lesz valaki nőies aki amúgy is nőies, de vannak olyan típusú nők, teltebb stb akik szoknyába se lenne nőies.

De vannak olvastam nők, akik felvesznek 2 harisnyát, vagy leggingst télen úgy járnak, nem fáznak.

És ha lehet nadrágban is nőies egy nő, akkor ne jöjjetek azzal, hogy a "skinny, passzos nacis fiúk nekem nem férfi"

2015. febr. 16. 17:34
 126/141 anonim ***** válasza:
94%
Hát a kérdező végleg száműzetni akarja a nadrágot ebből arra következtettem hogy télen is.ÉN extra fázós vagyok sajnos, és persze még így is ki lehet bírni ez igaz.DE bevallom őszintén ha lehetne én overállban járnék mint az ovisok :D de engem továbbra is piszkál a kérdező vagyis inkább némely hozzászóló hozzáállása....olvastam olyat is hogy az aki nem hord szoknyát az igénytelen. ezt hülyeségnek tartom ráadásul durvának is. A saját álláspontomat átgondolva meg lehet találni a téli szoknyázás megfelelő módját is hiszen anno is megoldották valahogy.De attól mert valaki Nő és ennek ellenére a kényelmet választja szerintem igazságtalan őt igénytelennek vagy nőietlennek titulálni.Hát ha pedig férfin látok streccses nadrágot az nekem visszataszítóan hat. de nem állok le ezen gondolkozni. egyrészt mert van barátom másrészt mert szíve joga azt hordani amit akar legfeljebb is csak kuncogok egyet magamban. Külömben éppen ma láttam egy olyan srácot aki tetőtől talpig meg volt csinálva : festet haj szedett szemoldök tetkók fülcsi minden ami lehet és nem nem volt meleg...Én ezt furának tartom.és most igazából olyan jó messzire el tudnék kanyarodni az igazi témától mert ez az egész újabb és újabb kérdéseket vet fel.átgondolva ezt az egészet a nőiesség és a férfiasság is belülről fakad de tény hogy sokat el lehet vele takarni rosszul megválasztott ruhákkal.és elnézést a női logikáért de ez a nagy szoknya imádat nem csak azért van mert a férfiak szeretnének többet látni ? :D de ha már megfogtak egy jó csajt morognak rá hogy miért ilyen rövid a szoknyád drágám ? :D
2015. febr. 16. 19:31
 127/141 anonim ***** válasza:
100%
A leggingset vagy cicanacit meg nem tartom nőiesnek. szerintem attól még hogy jól látszik benne minden jóformán az is csak egy vastag harisnya nem hogy nem lesz nőies a viselője hanem inkább közönséges.nem egyszer látok olyat hogy cicanadrágot viselő lányok tangája egy az egyben átlátszik. megértem ha ez széles körben tetszést vált ki a férfiaknál de akkor aki erre azt mondja hogy nőies az szerintem félreértelmezi a nőiességet.
2015. febr. 16. 19:40
 128/141 anonim ***** válasza:
86%

Nyithatnánk a legging viselésére is egy vitát,ugyanúgy,mint a szoknyára.

Én a szoknyapártiak táborát erősítettem itt,de tetszenek a leggingek is.De ,valóban ,igaza van az előttem szólónak,néha nagyon közönséges "hölgyeket" lehet látni ilyen ruházatban .Sok nő összekeveri a szexit a közönségessel.Az már közönséges ,amikor a nagyajkai is látszanak,mert van ilyen is !

2015. febr. 17. 07:44
 129/141 anonim ***** válasza:
100%

Van, de még hány...

Visszatérve az eredeti témához szerintem egy nőtől sem lehet elvárni hogy végleg megszabaduljon a nadrágjaitól.Akik teltebbek azoknak valóban előnyösebb egy szoknya vagy ruha ez tény de ettől még senkitől sem várható el hogy mindig az lebegjen a szeme előtt hogyan is lehetnék a legesztétikusabb. Vannak helyzetek amiket szoknyában meglehetősen komplikált és kellemetlen megoldani. a szoknya nőies és jó is de mindenki hordja azt amiben jól érzi magát ne azt amiben úgy érzi mindenkinek tetszik. szerintem ha nem volnának ilyen mértékű elvárások a nőkkel szemben amit a magazinok meg a média közvetít sokkal több nő lenne elégedett magával és talán szoknyát is felvenne...

2015. febr. 17. 10:06
 130/141 anonim ***** válasza:
100%
vannak kérdések amiket válaszra se kellene méltatni. ez pl egy olyan. bármennyire is próbált intelligensnek tűnni a kérdező, nem sikerült. már csak az, hogy ez a kérdés felmerült benned, mindent elárul.
2015. febr. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!