Lányok (170centi felett) élvezitek mikor magassarkuban magasabb vagytok mint a többiek és mekkora a legmagasabb sarku lábbelitek?
Szia! Én pont 170 cm vagyok, nem tudom beleszámítok-e? :D
Így nem igazán vagyok magasabb a legtöbb embernél (magassarkúban), de egyébként nem szeretem, ha valaki sokkal alacsonyabb vagy sokkal magasabb nálam, mert nehezebb úgy beszélgetni. :D :) A barátomnál még magassarkúban sem vagyok nagyobb, tehát ilyen gondjaim szerencsére nem voltak. Hétköznap laposban járok, hétvégén kiöltözök, ha olyan helyre megyünk. 7-8 cm az egyik kedvenc fekete cipőm, a legmagasabb pedig 12 cm.
Én 176-178 cm vagyok és nem szivesen veszem fel hétköznap mert majdnem minden pasinál magasabb vagyok..
Sze
rencsére a barátom 196 cm szóval hozzá bármikor felvehetem :D
Kielégítő a válasz?
172 cm magas vagyok, nagyon vékony. Nem szeretek magas lenni, jó lenne 2-3 cm mínusz, és nem is hordok magassarkút. Nem csak azért, mert magas vagyok, hanem egy kicsit az is játszik benne, hogy nem járok benne szépen. Egyébként nagyon szépek, ha tudnék benne szépen járni és azzal együtt lennék ilyen magas, mint nélküle, akkor hordanám (a nagyon magasak amik tetszenek).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!