Lányok magassarkúban nektek hány centiméter sarok az amiben : lásd tovább A, B, C, D kérdések szerint tudsz viselni?
A/ kibírod egész nap is
B/ fél napig kibírod de utána már fáj benne a lábad
C/ csak néhány órát bírod benne
D/ és a kritikus dolog , amiben tudsz kocsit is vezetni
A. 0-6 cm
B. 8-9 cm
C. 12+ cm
D. Csak motorom van, amit nem tudok magassarkúban vezetni. (Sportmotor)
A:0-10 cm
B:11-15
C:15-
D:még nem vezetek:)
ha a platformot nem veszem, tehát az emelkedés különbségét akkor
a, max 5 cm
b, 5-8 cm
c, 12++
d, nincs jogsim
de a cipő minőségétől, kialakításától is függ, a sarok elhelyezkedésétől, mennyire vékony a sarok, van-e bokapánt, stb.
A/ 0-3 cm
B/ 4-5 cm
C/ 6-7 cm (a néhány óra is túlzás, egy óra után leszakad a lábam)
D/ nincs jogsim, nem tudok vezetni
a) egy magassarkú csizmában 5-6 is akár
b) 7-8
c) 13
d) nem szoktam magassarkúban vezetni
6-8 cm-es sarokkal is simán vezetek és kényelmesen járok benne egész nap, fontosabb hogy vastag sarok legyen ne vékony [link]
Ez a sarok vastagság és magasság nekem kényelmes és tudok benne vezetni is. Napi 45 km-ert vezetek heti 5 nap.
cipő függő. 10-12cm ha egész nap nem kel állnom. De ha platformos több is lehet. Van egy 14cm-es buliba szoktam felvenni. Abba a vége felé már fájni szokot azért a lábam.
Sokat szoktam magassarkúba vezetni. Ha kiveszem a gumi szönyeget, akkor bármilyen magasba tudok vezetni.
A. max 9.
B. 10-12
C. Ilyen cipőm nincs, igyekszem úgy vásárolni, hogy minimum a fél napot kibírjam (iskolába járok, nincs lehetőségem váltócipőt hordani)
D. maximum 8 centi...csak magassarkú csizmáim vannak, szóval muszáj volt belejönnöm...:D
19L
A.ha (boka)csizmáról van szó,volt már olyan,hogy 6 cm-ben több km-t gyalogoltam és szinte egész nap a lábamon volt, nyitott cipőknél ez max 5 cm
B.6/7cm-10 cm
C. 12cm, ennél magasabb sarkú cipőt még nem hordtam
D.3-4 cm-ben még elvezetgetek :)
A: 7 cm
B: 10 cm
C: 13 cm
D: Tökéletesen vezetek mindegyikben.
Csizmában egész nap elvagyok, akár a 13cm magasban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!