Hogyan járhatnék magassarkúban gyorsabban?
Figyelt kérdés
egyszerűen képtelen vagyok normál tempóban menni.. egy 100 métert 10 szer annyi idő alatt teszek meg mint laposban..2014. okt. 29. 22:03
2/3 anonim válasza:
tudsz benne amúgy szépen járni? ha az már megy, akkor sokat gyakorolni...
egyébként meg jobb ha beletörődsz, annyira gyorsan soha nem fogsz menni magassarkúban mint egy lapos cipőben (főleg ha egy 12 cm-es tűsarkúról beszélünk... szóval ez cipőfüggő is nagyon!)
ha futni akarsz akkor vegyél sportcipőt ha magassarkút akarsz venni akkor viszont indulj el előbb otthonról :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is sokáig ez volt a bajom, aztán rájöttem hogy minél apróbbakat lépek, annál gyorsabban tudom tenni a lábam. Szóval te is próbálj meg apróbbakat de többet. 10 perc a buszig nekem, sikerül magasban is most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!