Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban?
Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban? Hisz ez nagy hülyeség - ha így lenne, senki sem hordana magassarkút.
Illetve az ilyenek miért írnak minden magassarkús kérdéshez negatív választ? Ha én nem szeretem a cukrászsüteményeket, nem megyek be egy cukrászdába az összes sütit valami negatív megjegyzéssel ellátni.
Ők miért teszik?
Mert ez így van.
Néha hordok magassarkút, ha az alkalom megkívánja, de "egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban".
Sőt, ahogy manapság néhányan viselik, és amivel, az nem csinos, nem szexi, hanem olcsó közönséges és tömeg.
Hát, már maga a két csaj nem egy kategória.
Magassarkún meg nem csak az ilyen 15cm magas cipőket értjük.
Egyébként nem kérdés - a 2-es sokkal nőiesebb, szerintem a férfiak 95%-a szerint, ha nem 99.
Hűha, ha ez a férfiak szerint nőies, akkor nagyon nagy baj van. Ez az olcsó kategória számomra. Szerintem azért nem sok férfi mutatkozna nyilvánosan egy ilyen hölggyel a barátai, kollégái előtt. :)
Nem sok élettapasztalatod van még ugye? Hány éves vagy?
A 4-es válaszolónak pedig teljes mértékben igaza van.
És ha nem is hord, legalább ne fikázza azokat, akik hordanak. Hisz azokkal nincsenek egy szinten, fölfele meg nem illik ugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!