Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti szoktatok ugyanolyan...

Lányok ti szoktatok ugyanolyan bugyikat venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ilyen csomagban. Se szín, se varrás, semmi sem más. 3 db ugyanolyan.

2014. okt. 4. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem :D Azok általában elég gagyik, én meg borzasztó mennyiségű pénz képes vagyok elverni szexi és jó minőségű fehérneműre.
2014. okt. 4. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval. Ezeknek borzalmas a minőségük. Inkább jobb minőségű fehérneműket veszek, ha drágábbak is.
2014. okt. 4. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam ilyen sima pamut egyszínűeket is venni. Van amikor vannak csomagban is. Pl. H&M-ben. Semmi baj a minőségükkel. Nem attól függ a minősége, hogy hány db van egybecsomagolva, hanem, hogy milyen anyagból van.

Nagyon csini, szexi bugyit csak Intimissimi-ben vagy Triumph-ban veszek, máshol elég gagyik vannak.

2014. okt. 4. 17:46
 4/13 A kérdező kommentje:

H&M csomagra gondoltam egyébként. Köszönöm az eddigi válaszokat, de várom a többiekét is. :)

[link]

Erre gondoltam amúgy.

2014. okt. 4. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de csak jó minőségű, pamut darabokat.

Szerintem hétköznapra nem praktikus szexi, különleges darabokat hordani, legalábbis nem mindig.

2014. okt. 4. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
4: Jónak tűnik, anyaga is jó!
2014. okt. 4. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
szoktam, szerintem jók, nem gagyik, hétköznapra tökéletesek.
2014. okt. 4. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. Nekem az a fontos hogy pamut legyen és kényelmes. Ha több van egybe az általában jobban megéri.
2014. okt. 4. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van nagyon hasonló H&M-es. Szerintem az anyaga jó, nekem kényelmes is, én szeretem őket. Merem Neked is ajánlani.
2014. okt. 4. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem az 5db-os van.

[link]

Nem szeretem sokáig ugyanazokat a bugyikat hordani, és mivel olcsó, ezért gyakrabban újra tudom őket venni. Jó nedvszívó anyaga van, nem fülledsz be tőle. Kényelmes, nem kell igazgatni. Általában.

Ezek viszont:

[link]

Rémesek voltak. Hamar kinyúlt a gumi, a fekete festék elszínezte az anyag fehér részét, az anyag is tropára ment, eldeformálódott az egész, néhány hét után dobhattam ki.

2014. okt. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!