Lányok ti szoktatok ugyanolyan bugyikat venni?
Szoktam ilyen sima pamut egyszínűeket is venni. Van amikor vannak csomagban is. Pl. H&M-ben. Semmi baj a minőségükkel. Nem attól függ a minősége, hogy hány db van egybecsomagolva, hanem, hogy milyen anyagból van.
Nagyon csini, szexi bugyit csak Intimissimi-ben vagy Triumph-ban veszek, máshol elég gagyik vannak.
H&M csomagra gondoltam egyébként. Köszönöm az eddigi válaszokat, de várom a többiekét is. :)
Erre gondoltam amúgy.
Igen, de csak jó minőségű, pamut darabokat.
Szerintem hétköznapra nem praktikus szexi, különleges darabokat hordani, legalábbis nem mindig.
Igen, nekem az 5db-os van.
Nem szeretem sokáig ugyanazokat a bugyikat hordani, és mivel olcsó, ezért gyakrabban újra tudom őket venni. Jó nedvszívó anyaga van, nem fülledsz be tőle. Kényelmes, nem kell igazgatni. Általában.
Ezek viszont:
Rémesek voltak. Hamar kinyúlt a gumi, a fekete festék elszínezte az anyag fehér részét, az anyag is tropára ment, eldeformálódott az egész, néhány hét után dobhattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!