Ha veszek egy műanyag merevítéses fűzőt, és kicserélem benne a merevítőket fémre, akkor ugyanolyan lesz, mintha egy rendes acélmerevítéses fűzőm lenne?
Figyelt kérdés
Nagy szükségem lenne egy rendes tartású és alakformáló fűzőre, de tudom, hogy egy műanyag merevítős fűző erre a célra alkalmatlan. Ezért gondoltam erre a megoldásra; egy műanyagos fűző sokkal olcsóbb, és az acélmerevítőket is jó áron tudnám megvenni.
Előre is köszönöm a segítséget!
2014. máj. 13. 18:49
1/1 anonim válasza:
Egy ócskán megvarrt, olcsó fűző általában silány anyagból készül. Azt sem élné túl, hogy szétfejted, nemhogy még egyszer összerakni. Ha ennyire ráérsz szöszölni vele, akkor inkább anyagot vegyél és varrd meg magad, vagy varrasd meg, de ez így nem igazán fog működni szerintem.
Plusz ezek a műanyagos izék inkább csak divatkellékek, fazonra sem ugyanaz, mint egy valódi fűző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!