Lányok ti szoktatok ugyanolyan bugyikat venni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ilyen csomagban. Se szín, se varrás, semmi sem más. 3 db ugyanolyan.2014. okt. 4. 17:28
11/13 anonim válasza:
én olyanokat szoktam venni mint amit az utolsó linkelt, nekem azok is jól viselkedtek. : ) h&m bugyik simán jók, meg alap színekből jó ha van több darab is szeritnem
12/13 anonim válasza:
En olyat szoktam, ami 10esnél a rémes kategória. Én nagyon szeretem, és terveztem még venni. Igaz az egyiknél kibomlott a cérna.
Most hogy van rá más negatív kritika is, egyenlőre figyelem hogyan viselkednek és csak akkor veszek újat ha nem lesz velük gond.
(még nemrég vettem ezeket...)
Egyébként szerintem nem rossz a 3-as pakk. Elvétve azért találni jó színeket köztük. Meg pl 3 db egyforma fekete még nem sok.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen nekem is volt egy 3-as pack-om de azok különböző színűek voltak. Semmi baj nem volt velük, csak hogy a csipkéjük már vállalhatatlan. A fekete bugyimon volt egy fehér csipke, az a sötét mosásban elszíneződött. nekem is fontos, hogy pamutból legyen, viszont amiket egyenként lehet venni, azok meg full csipkék és 1700-at egyetlen bugyiért.. akkor már inkább valami fehérnemű boltban veszek csinosabb darabokat. Remélem ha megveszem a fekete csipkéset, akkor azok nem fognak rongyosra menni. Bár arra gondolok, hogy egy idő után azért érdemes új fehérneműket venni.
2014. okt. 5. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!