Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban?
Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban? Hisz ez nagy hülyeség - ha így lenne, senki sem hordana magassarkút.
Illetve az ilyenek miért írnak minden magassarkús kérdéshez negatív választ? Ha én nem szeretem a cukrászsüteményeket, nem megyek be egy cukrászdába az összes sütit valami negatív megjegyzéssel ellátni.
Ők miért teszik?
Valószínűleg azért, mert egy cipőtől senki nem lesz se csinos, se nőies. A cipő csak egy extra.
Hogy ki mit miért ír, azt passzolom.
12-es én azt mondom ha vki nem érett rá hogy felvegyen egy magas sarkút akkor balerinat,bakancsot,sportcipős hordjon!
Sőt szerintem már kislány korában elöl egy csajjal hogy Ő bakancsos,magas sarkús,vagy sportcipős lesz felsöt korában, ugyanis már gyermekkorban kialakulásának egy lányban hogy ő felnöttkent hogy fog öltözni!Egyetért velem vki?
Kemény vagy kiscsávó. Ez azért egy kicsit meredek.
Szerinted azzal, hogy egy nő felvesz egy magassarkút már magasabb szinten van, mint egy lapos talpút viselő nő?! Na ne, ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
17-es: Te vagy egy zsírdisznó, akinek a lába bele sem fér egy ilyen cipőbe, vagy ha pasi vagy, akkor a barátnőd a malac? Savanyú a szőlő?
Aki magassarkúz hord, sokkal igényesebb. bban meg kell tanulni szépen járni, tudni kell viselni. Balerinát minden trampli tud hordani, te (vagy a csajod) is.
A médiában, rendezvényeken miért vannak a nők magassarkúban?
Miért nem balerinában vannak?
A magassarkúkat gyártó lobby erősebb? Gondolkozzatok már!
Ezt az eseményt több 10 millióan figyelték. Miért nem balerinában van a műsorvezető csaj, ha az is ugyanolyan nőies/csinos? (szerintetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!