Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akik nem hordanak magassarkút,...

Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban?

Figyelt kérdés

Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban? Hisz ez nagy hülyeség - ha így lenne, senki sem hordana magassarkút.

Illetve az ilyenek miért írnak minden magassarkús kérdéshez negatív választ? Ha én nem szeretem a cukrászsüteményeket, nem megyek be egy cukrászdába az összes sütit valami negatív megjegyzéssel ellátni.

Ők miért teszik?

2014. okt. 10. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
24n
2014. nov. 2. 15:54
 92/95 anonim ***** válasza:
atyaég, mekkora p9cs a kérdező :D
2016. szept. 20. 21:23
 93/95 anonim válasza:

Véletlenül keveredtem ide. Mindenki azt hord, amit akar. Az utóbbi években egyáltalán nem hordok magassarkút, a kényelmesebbeket preferálom, és nem csak a tornacipőről, sportcipőről meg a balerináról beszélek, vannak elég csini nyári papucsok meg szandálok is, amik laposak. A magassarkúak között is vannak jók, de láttam már olyat is, amit max egy örömlányon/striptease-táncosnőn tudnék elképzelni, na az már tùl van azon a bizonyos határon.

26N

2016. okt. 26. 15:37
 94/95 anonim válasza:
A páromat még nem láttam magassarkúban, nekem így is a világ leggyönyörűbb és legaranyosabb nője. Ettől függetlenül mindenki azt hord amit akar, a magassarkú valóban káros az egészségre, de aki azt szereti magassarkút hord, aki meg mást az mást, de az öltözködéstől nem lesz valaki jobb vagy rosszabb. Az meg megint szubjektív hogy ki mit lát csinosnak. És a csinosság, a szépség mellett egy nőnél szerintem sokkal fontosabb, hogy rendes, kedves, cuki, aranyos legyen, igen minden nőnek és minden férfinak van jó és rossz napja is. Kérlek szépen, ne veszekedjetek! Ahány ember annyiféle gondolkodás. Így kerek a világ. Akinek az ilyen nő tetszik ilyennel, akinek az olyan ng tetszik, az olyannal ismerkedik. Szerintem sem több vagy kevesebb egy ember emiatt, de a másiknak meg joga van azt mondani, hogy az ilyen nő nem tetszik. A véleményem pedig az, hogy sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok egy nőnél. Természetesen sem egy nő, sem egy férfi sem tökéletes a világon. De mindkét nemnél van mindenféle ember.
2024. júl. 15. 16:15
 95/95 anonim ***** válasza:

A pontos választ sajnos nem tudom, talán sok botladozó nőt láttak, akin tényleg közönséges?

Én magam nagyon szeretem a magassarkút és szerintem is kecsesebbé tehet egy nőt, de kizárólag akkor, hogyha az a nő alapból.. kecses. Amolyan pont az i-re. Valakire nagyon igaz az állítás hogy csinosabb tőle, valaki pedig idétlenebb lesz benne:D

Egyébként itt ez egy megszokott jelenség, ha valamit máshogy csinálsz azt nem hangoztathatod passzív agresszív megjegyzések vagy kéretlen vélemény nélkül.. Például a karórás témáknál ez megfigyelhető sokszor.

2024. júl. 16. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!