Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban?
Akik nem hordanak magassarkút, miért hangoztatják hogy egy nő ugyanolyan csinos/nőies lapos talpúban mint magassarkúban? Hisz ez nagy hülyeség - ha így lenne, senki sem hordana magassarkút.
Illetve az ilyenek miért írnak minden magassarkús kérdéshez negatív választ? Ha én nem szeretem a cukrászsüteményeket, nem megyek be egy cukrászdába az összes sütit valami negatív megjegyzéssel ellátni.
Ők miért teszik?
Véletlenül keveredtem ide. Mindenki azt hord, amit akar. Az utóbbi években egyáltalán nem hordok magassarkút, a kényelmesebbeket preferálom, és nem csak a tornacipőről, sportcipőről meg a balerináról beszélek, vannak elég csini nyári papucsok meg szandálok is, amik laposak. A magassarkúak között is vannak jók, de láttam már olyat is, amit max egy örömlányon/striptease-táncosnőn tudnék elképzelni, na az már tùl van azon a bizonyos határon.
26N
A pontos választ sajnos nem tudom, talán sok botladozó nőt láttak, akin tényleg közönséges?
Én magam nagyon szeretem a magassarkút és szerintem is kecsesebbé tehet egy nőt, de kizárólag akkor, hogyha az a nő alapból.. kecses. Amolyan pont az i-re. Valakire nagyon igaz az állítás hogy csinosabb tőle, valaki pedig idétlenebb lesz benne:D
Egyébként itt ez egy megszokott jelenség, ha valamit máshogy csinálsz azt nem hangoztathatod passzív agresszív megjegyzések vagy kéretlen vélemény nélkül.. Például a karórás témáknál ez megfigyelhető sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!