Fiuk! Nektek teccik a csajokon a latex, cicanaci?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 16:00
21/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, a párom hordja, jól áll rajta.
22/28 anonim válasza:
Persze hogy tetszik, főleg azért mert feltűnő, kirívó és sexy. Mindig is pozitív nálam egy lánynál, ha tud igényesen öltözködni, ki tud tűnni és van stílusa... Ezért öltözködnek a legjobban a cicababák, akár ki akár mit mond, ők tudnak a legigényesebben kinézni, a latex magassarkúval, szép sminkkel és kiegészítőkkel igazán csinossá tesz!
Nálunk rengeteg csaj hordja suliba!
23/28 anonim válasza:
Kedves utolsó, és lehet hogy kirívó, de az biztos hogy az embernek erről nem az igényesség, meg a divat fog eszébe jutni (Jobb esetben) hanem hogy honnan szabadult ez a qrwa. Persze ha a többi ruhája is olyan, amilyen. Másrészről ha kb minden plázacica ezt a sz*rt hordja, akkor mitől is kirívó?...
24/28 anonim válasza:
Imádom csajon,remélem bővül a kör csajt illetően :P
25/28 anonim válasza:
Az egyik legszebb dolog a világon, de ha nem kaphatom meg a csajt, akkor fölösleges, mert csak verhetem utána.
26/28 anonim válasza:
Nem egy csaj ismerősöm van aki hord,gyönyörűek benne :)
27/28 anonim válasza:
szia nekem nagyon tetszik szerintem csinos és izgato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!