Ferraris puma cipő divat még? Csajokon láttál már?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 21:27
1/13 anonim válasza:
Szerintem divat. Bár én még senkin sem láttam.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek,de valószínű az ára miatt nem veszik.Legalábbis én egy nike-ért kiadok annyit,de a puma ferrari nem jön be,pedig táskát vettem(ferrarisat)kettőt is:-)
3/13 anonim válasza:
Intersportban 1 hónapja volt nagy puma akció, amikor az "átlag-Puma" cipők 10ezerért voltak, a ferraris akkor is 25K volt :S
Valószínüleg ezért nem sűrűn látni...
Szerintem egy vagány, sötét ruhákat kedvelő csajnak igenis jól állhat...
4/13 anonim válasza:
fúúúh nekem vagy 3-4 éve volt és imádtam mostanában nem láttam már de szerintem igen
5/13 anonim válasza:
Én venni akartam mert Ferrari rajongó vagyok.(F1)
De már mindenki azt hordja divatból,úgy hogy én kihagyom.Szóval a kérdésre a válasz:Igen,divat.-.-"
6/13 anonim válasza:
Hol éltek ti,hogy nálatok mindenki azt hordja?:)
Jézusom!:D
A 9 éves öcsém meglátta múltkor a Players Roomban,és azt mondta,hogy szerinte gáz,és soha nem venne fel ilyet.
7/13 A kérdező kommentje:
A 9 éves öcséd biztosan nagy divatikon,hogy így ért hozzá. :D
2011. ápr. 17. 07:47
8/13 anonim válasza:
Már most bele van zúgva a lányok 3/4-e az osztályában.Csak tudhat valamit a kiscsávó.;)
9/13 anonim válasza:
Hogy hol élek??:D
Pesten.
Nem akartam kimondani de akkor pontosítok,az összes gitano abba jár..
És tiszta szánalom.;D
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg Palik László is gitáno vagy mi a szösz. :)
2011. ápr. 17. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!