Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk! Nektek teccik a csajokon...

Fiuk! Nektek teccik a csajokon a latex, cicanaci?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%
Ott a pont:D
2010. jan. 30. 18:10
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
Köszönöm a kioktatást.;) DE a válaszomban - ha elolvasod figyelmesen - belefoglaltam a környezetemben levő fiúknak a véleményét, tehát azt, hogy a válaszom neki hasznos-e, majd a kedves kérdező eldönti. Písz veled!
2010. jan. 30. 18:14
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Mondom, én nem akartam udvariatlan lenni, vagy kioktatni. Most se ez a szándékom, de hagy kérdezzem már meg, hogy egy percig sm fordult meg a fejedben, hogy az ismerőseid nem teljesen őszinték veled. Úgy értem én is ismerek csajokat, akik így járnak és nem sértegetem őket azzal, hogy nekem nem tetszik, sőt, ha netalán megkérdeznék, akkor sem bántanám meg őket azzal, hogy elmondom a véleményemet, hanem csak mosolyogva mondanám, hogy: "Nagyon csinos vagy!"
2010. jan. 30. 18:21
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Azért vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem mondjuk egy ilyet viselő lány szemébe, hogy nem tetszik. A belinkelt kép sztem gusztustalan :S mintha bőrcucc lenne. Ez megint olyan, mint a giccses köröm, azt is a csajok beszélik egymásra.
2010. jan. 30. 18:22
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
Megkérdezni sosem szoktam, h jól nézek-e ki.:) Ha meg maguktól mondják, az talán őszinte, nem? De ezt is fiú "válogatja" - mint minden divat esetében - van akinek tetszik, van, akinek nem, ennyi.:) Csak azt tartottam erős túlzásnak, h k.ás (bár sok lány sajnos tényleg igénytelenül hordja), de amit linkeltem (én így hordom) az legkevésbé sem az.
2010. jan. 30. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
A giccses körmöt meg én is utálom.:P Zárjuk le azzal a témát, h rengeteg mindentől függ, h ez a fajta naci milyen összhatásban - a többi cucctól, a lány alakjától, hogy illik-e a kisugárzásához stb.
2010. jan. 30. 18:28
 17/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem qrvás amit linkeltél csak kicsit közönséges, de biztos van benne valami, hogy csak sokan nem tudnak rendesen hozzá öltözni.Lényeg a lényeg, nekem nagyon nem jön be sehogy sem.

20/f

2010. jan. 30. 18:29
 18/28 anonim ***** válasza:
53%
Az én barátomnak tetszik, szerinte szexi. És nem azért mondja, hogy ne bántson meg, mert még meg se vettem, hanem neten mutogattam neki a calcedonia honlapján, hogy mi a véleménye róla. És akkor mondta. Azóta vettem és rajtam is tetszik neki, pedig közel sem vagyok 50 kiló (isten ments hogy annyi legyek!:D).
2010. jan. 30. 18:52
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
Vicces, hogy én a kérdésre válaszoltam igaz hogy nem fiú vagyok de fiú nevében és 50%, csak azért, mert igan is, hogy nézhet ki jól. GyökerekXD
2010. jan. 31. 14:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetek róla, hogy nektek szarul állXD
2010. jan. 31. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!