Szerintetek a cicanaci síma pólóval (nem hosszított) nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:38
1/20 anonim válasza:
mamár sokan így hordják,de szerintem közönséges. De rohadtul. Ha tökéletes hozzá az alakod akkor is gáz de ha vastag a lábad akkor meg pláne...
2/20 anonim válasza:
igen. én max télen futni veszek fel sima pólóval cicanacit, vagy tesire ha hidegebb van.
utcára gáz.
3/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. Bár, ha tökéletes az alakod, akkor a pasiknak szép látvány, de elég közönséges.
4/20 anonim válasza:
Elég béna, oviban volt menő anno, kisgyerekeknek játszóruhának tök jó, de azon túl edzésen, konditermen kívül elég vicces. Legszívesebben odaszólnék egyik-másik ilyen csajnak, hogy bakker, elfelejtetted felvenni a szoknyát...
5/20 anonim válasza:
Igen, olyan hiányérzete van az embernek. Ugyanis a cicanaci átmenet a nadrág és a harisnya között, tehát kell rá valami a fenekednél, különben utcalányos.
8/20 anonim válasza:
Szerintem az összes válaszoló dagadt tehén! Nyugottan hord ha szereted.
9/20 anonim válasza:
hordja csak, ha tetszik, de szerintem akkor is elég trampli.. és messze nem vagyok dagi :D
10/20 anonim válasza:
"Szerintem az összes válaszoló dagadt tehén! Nyugottan hord ha szereted."
Istenem, de buta vagy te szerencsétlen..............
Azért mert valaki csinos, igazad van bammeg, hordjon nadrág nélküli alsóruházatot. Mert a cicanaci az. Alsóruházat, amire kell egy nadrág, szoknya, vagy tunika.
Jaj de nagy az Isten állatkertje, és ketten is itt téblábolnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!