Cicanaci fiúnak? Szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
tesiórára akarom(de lehet utcai használatra is)
16F
2011. máj. 13. 18:03
1/61 anonim válasza:
Nyugodtam felveheted, feketében teljesen uniszex.
17.L
2/61 anonim válasza:
Egyarátn kérdezném a kedves kérdezöt és az elsö kommentelöt, hogy ez most valami szopatás???
3/61 A kérdező kommentje:
Én részemről egyáltalán nem...csupán kényelmesek a cicanacik,másik dolog az,hogy a első kommentelő részéről nem tudok nyilatkozni
2011. máj. 13. 18:10
4/61 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de szerintem nagyon hülyén néznél ki benne. Ez a ruhadarab lányoknak való...
5/61 anonim válasza:
Őőőő...ne haragudj de transzi vagy, vagy mi? Mert akkor ok (megjegyzem nincs velük bajom), de ha férfinak/fiúnak akarsz kinézni, hááááááát. NEM.
6/61 anonim válasza:
Játssz el a gondolattal...ha igen méretes a szerszámod...akkor sztem kicsit ciki hogy mindenki látja a körvonalát
7/61 anonim válasza:
Hát ha nem zavar, hogy melegnek fognak nézni akkor nyugodtan hord. És rúzsozd is a szád!
Valaki mondja már meg nekem hol vannak a férfias férfiak?
8/61 Zsanikaa válasza:
nálunk középsuliban tesiórára a fiúknak is kötelező, de a fiúk nem annyira szeretik
9/61 anonim válasza:
Ha ezek után heteronak tartod magad, akkor esküszöm csupasz seggel fogok radírozni egy kört a parlament elött kedden 11: 38-kor a végén pedig orálisan kielégítem magam.
Komolyan mondom a pofám leszakad. Nem tudnál Férfi maradni ember? Pö-csöd van nem muffod!!!!
10/61 anonim válasza:
Szerintem buuzis. Én biztos nem venném fel, de ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!