Fullcap csajokon? Mit gondoltok róla? Nem tré?
Figyelt kérdés
főleg fiúk válasza érdekelne :D
14/L
2011. aug. 29. 22:41
2/20 A kérdező kommentje:
jah kort és nemet is irjatok pls
2011. aug. 29. 22:47
5/20 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy a fullcap az egy fiús ruhadarab és én nagyon szeretem, sztem nekünk találták ki ezeket alapból. Szinte mindig van a fejemen vmi, hogyha kimegyek, főleg, hogy most így süt a nap is.
Viszont őrjítően szexi tud lenni egy lányon. Nemtom miért, de én valahogy jobban emlékszem egy olyan lányra, akit ilyen sapiban láttam. Egyszer még vagy 2 éve egy lányt láttam így a repülőtéren. Azóta is emlékszem rá. Szal nekem végülis bejön
20f
6/20 hümi válasza:
akinek illik a stílusához rohadtul jól tud kinézni :D még nekem is van és lány vagyok :D
7/20 anonim válasza:
éniis azt hordok és beleillik a stílusomba 14L
8/20 anonim válasza:
ja ez stílus függő... de tényleg jól néz ki lányon is.
9/20 anonim válasza:
Tré! Fiúk közül is csak a szépeknek megy el.
10/20 anonim válasza:
csak normálisan álljon. hozzá csőgatya meg deszkás cipő és jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!