Mi a szüleid/te foglalkozásod, hogy megengedheted magadnak a márkásabb, drágább ruhákat?
Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de szerettem volna lényegretörően, röviden és érthetően kérdezni.Na mindegy.
Mi nem engedhetjük meg magunknak a drága ruhákat, és a 3-4000ft az már drágának számít, mielőtt jönne vki, hogy az LV a drága, nem pedig a Newyorker mondjuk.Sok lányt és fiút látok suliban, akik retrot meg egyebeket hordanak, mostanában elég elterjedtek ezek a márkák(Mayochix, Newyorker, Zara, Bershaka stb.), és kíváncsi lennék, hogy mi a szüleik foglalkozása, miből tellik minderre, illetve mennyi a havi jövedelem.
Remélem senki nem szól le, csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
egy 15 éves lány
Szia !
az én anyukám pénzügyi vezető,ő viszonylag elég jól keres,apám meg munkanélküli. én általában kínaiban,jeans clubban,newyorkerben,takkoban vásárolok... ha összegyüjtök egykis pénzt akkor a tally weijlbe megveszek valami drágábbat... nincsenek márkás ruháim,szülinapomra kaptam egy converse-t , és ennyi.
anyum/apum is pénzügyekkel és ingatlanokkal foglalkoznak elég jól keresnek kb. a ketten egy hónapban van h 15 millió!! ft ot is haza hoznak.....
van minden féle ruhám - new yorker, H&M, D@G, Gucci stbstb..
de szoktam menni kínaiba meg turiba is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!