Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a szüleid/te foglalkozásod,...

Mi a szüleid/te foglalkozásod, hogy megengedheted magadnak a márkásabb, drágább ruhákat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de szerettem volna lényegretörően, röviden és érthetően kérdezni.Na mindegy.

Mi nem engedhetjük meg magunknak a drága ruhákat, és a 3-4000ft az már drágának számít, mielőtt jönne vki, hogy az LV a drága, nem pedig a Newyorker mondjuk.Sok lányt és fiút látok suliban, akik retrot meg egyebeket hordanak, mostanában elég elterjedtek ezek a márkák(Mayochix, Newyorker, Zara, Bershaka stb.), és kíváncsi lennék, hogy mi a szüleik foglalkozása, miből tellik minderre, illetve mennyi a havi jövedelem.

Remélem senki nem szól le, csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

egy 15 éves lány

2010. jan. 15. 16:47
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
83%

Szia !

az én anyukám pénzügyi vezető,ő viszonylag elég jól keres,apám meg munkanélküli. én általában kínaiban,jeans clubban,newyorkerben,takkoban vásárolok... ha összegyüjtök egykis pénzt akkor a tally weijlbe megveszek valami drágábbat... nincsenek márkás ruháim,szülinapomra kaptam egy converse-t , és ennyi.

2010. máj. 9. 15:12
 52/55 anonim ***** válasza:
50%
hmhm
2010. máj. 30. 14:42
 53/55 anonim ***** válasza:
76%
szia..anyukámnak izomsorvadása van(nem súlyos) tehát a nyugdíj a jövedelme, meg van egy kiskertészete és val amikor nyáron elmegy éjjeli 2 órakor Pécsre a vásárba és elad egy csomó virágot kb délután háromra ér haza..és van egy ugrálóvárja és azt ki szokta adni óvodáknak meg sulinak kb 10 000-ért...apukámnak van egy cége ami épitőipari és mivel hivatalosan megy minden,ezért nagyon sokba kerül a fenntartása...elég sokat keresnek a szüleim de 12 évig csak kínaiban vásároltunk szinte, mondjuk a szüleim azért márkásabb cuccokat is vettek nekem pl nike vagy adidas vagy ilyesmi, de én sosem kértem őket hogy vegyenek nekem drágább ruhákat mert tudom hogy milyen nehezen keresik meg a pénzt és szinte minden hónapban beraknak 50 ezer forintot a bankba az egyetememre és későbbire hiszen ha apuval lesz valami, anyu nem fog tudni engem eltartani..ebben az évben viszont ugy érzem kicsit követelödző lettemí(pl. converese cipő meg new yorker, jeans club meg takko stb) de simán kifizették, de nem akarok belőle rendszeret csinálni, mert nem a ruha teszi az embert amugy amit karácsonyra kapok vagy szülinapra stb.azt is mindig a bankba viszik, tehát nincs saját pénzem és nem értem az olyanokat akik a nevet fizetik meg :D
2010. jún. 18. 19:27
 54/55 anonim ***** válasza:
43%

anyum/apum is pénzügyekkel és ingatlanokkal foglalkoznak elég jól keresnek kb. a ketten egy hónapban van h 15 millió!! ft ot is haza hoznak.....

van minden féle ruhám - new yorker, H&M, D@G, Gucci stbstb..

de szoktam menni kínaiba meg turiba is!!

2010. jún. 27. 17:00
 55/55 anonim ***** válasza:
Nekem ruhár eddig max 20 000.
2010. okt. 18. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!