Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a szüleid/te foglalkozásod,...

Mi a szüleid/te foglalkozásod, hogy megengedheted magadnak a márkásabb, drágább ruhákat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de szerettem volna lényegretörően, röviden és érthetően kérdezni.Na mindegy.

Mi nem engedhetjük meg magunknak a drága ruhákat, és a 3-4000ft az már drágának számít, mielőtt jönne vki, hogy az LV a drága, nem pedig a Newyorker mondjuk.Sok lányt és fiút látok suliban, akik retrot meg egyebeket hordanak, mostanában elég elterjedtek ezek a márkák(Mayochix, Newyorker, Zara, Bershaka stb.), és kíváncsi lennék, hogy mi a szüleik foglalkozása, miből tellik minderre, illetve mennyi a havi jövedelem.

Remélem senki nem szól le, csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

egy 15 éves lány

2010. jan. 15. 16:47
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
92%

Apum taxis BP-en, éjjelente. Éjjel többet keres, van, hogy egy éjszaka 60-70 ezret.

(De én mégsem járok annyira márkás ruhákban, C&A-ból vásárolok, vagy Vögeléből :))

14/L

2010. jan. 15. 18:08
 12/55 anonim ***** válasza:
71%
jah 16/L
2010. jan. 15. 18:09
 13/55 anonim ***** válasza:
71%
16/L az előző ELÖTTI voltam bocsi!
2010. jan. 15. 18:12
 14/55 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D

Egyik válaszolónak:nem ítélek külső alapján, és igen, tudom, hogy meg lehet venni olcsóbban is a márkás ruhákat stb., ilyenek is vannak, de vannak köztük oylanok, akikről azért szinte biztosra venném hogy nem használtan veszi.dehát kitudja, lehet hogy tévedek:)

én jól tudok bánni a pénzzel, sokszor össze is gyűjtöm, de nem veszek belőle magamnak ruhát, pedig szeretnék, de sajnos még a leárazottakat sem tudom megvenni, mert látom, hogy a szüleimnek most a válság sem tesz jót és egész nap csak dolgoznak, szval nekikadom a megspórolt pénzemet.illetve szülinapi, névnapi karácsonyi ajándékok barátoknak és családnak.szval nincs szivem magamra költeni.

2010. jan. 15. 18:46
 15/55 anonim ***** válasza:
77%

Ez tök rendes tőled, jó, hogy már 15 évesen megvan benned ez a felelősségérzet!Remélem megoldódik a helyzetetek, a mai világban tényleg sokunknak nehéz, de hátha javulni fog idővel.

A kérdésre válaszolva pedig: én nem igazán veszek márkás ruhákat,egyszerűen sajnálom rá a pénzt.Jobban tudok örülni annak, ha pl egy jó nadrágot jó árban ki tudok fogni.Ez nem márkafüggő nálam.

2010. jan. 15. 18:58
 16/55 anonim ***** válasza:
84%

Én főleg h&m-ben és tally weijlben vásárolok, van néhány mangos cuccom is. Apum műszakvezető, anyu banki alkalmazott.

16/l

2010. jan. 15. 19:11
 17/55 anonim ***** válasza:
62%

18.07

ugyanez a szitu: tanár szülők és elváltak,én mégis márkás ruhákban járok ,ezt abszolút felvágásmentesen mondom..Bershka,zara,retroo stbb

a szüleimtől csak akkor kérek pént ha bajban vagyok,amúgy meg megoldom :)

2010. jan. 15. 19:26
 18/55 anonim ***** válasza:
55%
sorry :pénzt
2010. jan. 15. 19:29
 19/55 anonim ***** válasza:
84%

az én anyukám nem dolgozik apukám meg kamionos,meg nyaralónkat adjuk ki + van 2 teherautónk.nem vagyunk gazdagok de szegények se.tesómmal márkás cuccokba járunk bár engem nem érdekel hogy márkás vagy sem a lényeg hogy jól nézzen ki.a testvérem csak retrot meg efélét hajlandó fölvenni(de őis 2-3 havonta vesz ruhát a saját pénzéből)én gyakrabban megyek vásárolni de általában 1-2 pólót veszek és ennyi.inkább kozmetikumokat vásárolok.

14/L

2010. jan. 15. 19:57
 20/55 anonim ***** válasza:
23%

Hello,

Kerem, valaki vilagositson fel, hogy ezek a Zara, Bershka, tenyleg markasnak szamit Magyarorszagon? Nalunk ezek alacsony arkategoriaju cuccok, ezekre nem mondjuk, hogy markasak.

Elnezest a tudatlansagom miatt.

Maya

2010. jan. 15. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!