Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a szüleid/te foglalkozásod,...

Mi a szüleid/te foglalkozásod, hogy megengedheted magadnak a márkásabb, drágább ruhákat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de szerettem volna lényegretörően, röviden és érthetően kérdezni.Na mindegy.

Mi nem engedhetjük meg magunknak a drága ruhákat, és a 3-4000ft az már drágának számít, mielőtt jönne vki, hogy az LV a drága, nem pedig a Newyorker mondjuk.Sok lányt és fiút látok suliban, akik retrot meg egyebeket hordanak, mostanában elég elterjedtek ezek a márkák(Mayochix, Newyorker, Zara, Bershaka stb.), és kíváncsi lennék, hogy mi a szüleik foglalkozása, miből tellik minderre, illetve mennyi a havi jövedelem.

Remélem senki nem szól le, csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

egy 15 éves lány

2010. jan. 15. 16:47
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
32%
20:23-as Maya! leírnád hogy hol laksz, és ott mi számít márkásnak?
2010. jan. 16. 20:59
 32/55 anonim ***** válasza:
74%

Hát én megpróbálok tényleg a kérdésre válaszolni. Anya egy cégnél ilyen területvezető féle 150-200körül keres, apa egy cégnél vezető-igazgató 300körül keres nem tudom pontosan. Nem vásárolok sűrűn ruhákat, nincs sok pulcsim, nadrágom de amik vannak viszonylag drágák/drágának mondanám. Cipő ilyen 30 körül nadrágok 10ért pulcsik is 7-10 körül.

Viszont sokra megyek vele. Apát 11 után látom és anyát se sűrűbben...

2010. jan. 16. 21:07
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

18:07-es vagyok

Igen, fontosabb a ruha mint a kaja, legalább is nekem. Miért egyek, hogy aztán olyan dagadtra hizzak hogy csak XL-es ruhák jöjjenek fel rám???

2010. jan. 16. 21:54
 34/55 anonim ***** válasza:
63%

Most te vagy teszed most az agyad, vagy annyi eszed sincs, mint a tyúknak...Te jó ég...Ilyen felfogású emberek is vannak???Pff...

A temetőbe is magaddal viszed a ruháidat??? Szánalmas.

2010. jan. 16. 22:04
 35/55 anonim ***** válasza:
69%

ugyanazt kérdezném, mint 20:23...a Zara, meg H&M, Mango, mitől "márkásak"? Ugyanúgy tönkremennek pár hónap alatt, mint az olcsóbb cuccok, mert béna anyagból dolgoznak (néhány kivétellel, de azt keresni kell). szóval aki erre (vagy ha már itt tartunk bármilyen ruhadarabra, tulajdonra) vág fel elég szánalmas.

a kedves kérdező pedig legyen büszke magára, hogy fiatal kora ellenére ilyen felelősségteljes, rendes gondolkodásmódja van. gratulálok neked és a szüleidnek:)

2010. jan. 16. 23:06
 36/55 anonim ***** válasza:
61%
utolsó és maya,ha nektek csak a luxusmárkák márkásak,akkor azt kell mondjam,MO.-on nem sokan tehetik meg hogy ilyenre költsenek... :)
2010. jan. 17. 08:52
 37/55 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj hogy te nagyon felszines vagy " aki zt írta hogy neki fontosabb a márka mindt a kaja" a szüleid is jobban örülnének hogyha nem ruhákat vennél. Anyukád sokkal jobban öröülne ha egy márkás ruha hejett kenyérrel állítanál haza.

Ha ennyire nincs pénzetek akkor legalább azon ami van a tényleg fontos dolgokat kéne meg venned

Gyökér-.-

2010. jan. 17. 11:56
 38/55 anonim ***** válasza:
91%

Anyukám gyárban alkalmazott, napi 8 óra olyan megeröltető fizikai munka amit németországban KIZÁRÓLAG férfiak végeznek. Itthon kb 4-5 ffi alkalmazott van:) Mindennap kb kidolgozza a belét( ezt csak onnan tudom h 2éve én is ezt csinálom nyaranta) és baromira nem fizetik meg, havi kb 100 000-et keres. Apu nem dolgozik, anyáék elváltak anyu egyedül nevel engem, és apám kb lesz*rja gyerektartást, időnként elmegy dolgozni akk kapok tőle pénzt de ez kb 4havonta van.

Én a suli mellett hétvégén esetleg suli után dolgozom, de így sem járok márkásban. Nem mondom van pár márkás cuccom, ezek legtöbbje outlet vagy leárazásnál lett véve, de ugyanúgy megveszem a kinaiban is. Ha valami nagyon nagyon tetszik akk arra gyüjtök és megveszem. Annak a válaszolonak aki aztmondta h inkább a ruha mint a kaja üzenem h baromi szánalmas. De erre majd idővel ráfog jönni. Nem itélem el azokat akik csak márkát hordanak, azokat a kis 14-15 éves p*csákat viszont igen, akik leszólják az olyan embereket akik kínaiból öltözködnek.

2010. jan. 24. 15:40
 39/55 anonim ***** válasza:
40%

17 éves lány vagyok, eddig mindent megkaptam amit akartam, márkás ruhák, márkás cipők, ékszerek, és nem épp a legolcsóbb darabokat választottam. De a felnőtt kor határán rájöttem, hogy mekkora ciki apuci, anyuci eltartott lánykájaként drágánál drágább cuccokban, csini rucikban villogni, felvágni azzal, hogy havonta annyi cuccot vetettem, amit mások egy év alatt sem engedhetnek meg! A szüleim sosem tartottak rövid pórázon, ha saját gyerekem lesz, nem fogom elkényeztetni...

Szvsz a fiataloknak nem kéne azzal törődni, vagy legalábbis nem ennyit, hogy ki milyen drága ruhát hord, hanem hogy ki mennyit tett le az asztalra. Figyeltétek, hogy minél márkásabb a ruha, az illető annál nagyképűbb, és butább, a sok pénztől az a gyerek nem lesz több, szóval ezt kellene velük megértetni... Sztem szülő is hibás, mégiscsak ő adja a gyerek kezébe a pénzt... (A divat pedig nem 20e-n felül kezdődik, az olcsóbb ruhák is lehetnek épp olyan divatosak, mint a drágák, arról nem is beszélve, hogy egy márkás felső árán lehet venni 5-öt pl.: a C&A-ban, pedig nem kínai üzlet! Úgyhogy aki azt mondja, hogy a márkás dolgok a divatosak, nem ért semmit a dologhoz...)

2010. jan. 24. 15:54
 40/55 anonim ***** válasza:
44%

Anya óvónő, Apának számítógépes boltja van.

Nem vagyunk se gazdagok, se szegények. Ha valamit szeretnék ált. megveszik, de ne képzeljetek olyan nagy dolgokat.

New Yorkerben, C&A-ban, Takkoban veszek ruhákat...

14/l

2010. jan. 24. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!