Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon ribis így...

Szerintetek nagyon ribis így öltözködni suliba? Miért szólnak be nekem?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, hogy beszóltak azért, amiért így öltözködtem. Szerintem teljesen normális, minden menő csaj így öltözködik, de ők meg elég nyomik. Szerintem csak irigykednek.

Szóval: Egy fekete spagettipántos felső ( a háta ilyen átlátszó csipkés, meg arany színű láncos nyaklánc ,és egyszerű fekete rövid gatya, meg tornacipő. A melltartóm miatt is állandóan beszólogatnak a nyomorékok, mert push up-os. Szerintem semmi közük ahhoz, hogy nekem mi tetszik.

14/l

2014. jún. 11. 22:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én tovább mennék ezzel a megfelelősdivel: nem kell megfelelned a kritizálóidnak, nem kell megfelelned a hozzád hasonlóknak sem, még magadnak se kell megfelelned. Nem kell ragaszkodnod ahhoz, hogy olyan legyél, mint tegnap. Nem kell magyarázkodnod a tegnapi érveid és a mai öltözeted miatt. Itt kezdődik az öltözködés, a többi csak egyenruha.
2014. júl. 5. 14:40
 22/23 anonim válasza:
46%
14 évesen így ? Hát elégé ribis de hát te életed te rontod el. Majd pár év múlva bánod.
2014. júl. 5. 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:
6%
A te dolgod. Öltözz csak csinosa és fejezd ki magadat. Akár iskolába is. Ilyen korban sulin kívül csak otthon vagy akkor hova öltöznél fel normálisan ha a suliba nem lehet? :D nincs ezzel semmi baj. Nekik nincs kialakult stílusuk ezért a tiédért szólnak be. Le kell szarni őket tudni hogy menőbb vagy és büszkén vállalni a stílusodat. Neked legalább van. :D Ezt nyugodtan megmondhatod nekik is. Aki egyéniség, mindig szerez néhány rosszindulatú embert maga köré.
2014. júl. 13. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!