Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon ribis így...

Szerintetek nagyon ribis így öltözködni suliba? Miért szólnak be nekem?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, hogy beszóltak azért, amiért így öltözködtem. Szerintem teljesen normális, minden menő csaj így öltözködik, de ők meg elég nyomik. Szerintem csak irigykednek.

Szóval: Egy fekete spagettipántos felső ( a háta ilyen átlátszó csipkés, meg arany színű láncos nyaklánc ,és egyszerű fekete rövid gatya, meg tornacipő. A melltartóm miatt is állandóan beszólogatnak a nyomorékok, mert push up-os. Szerintem semmi közük ahhoz, hogy nekem mi tetszik.

14/l

2014. jún. 11. 22:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

A leírtak alapján nem tűnik útszélinek a ruhád (kivéve, ha a nadrágból kint van a feneked, a push-up miatt a nyakadba a melled,és ehhez még mélyen dekoltált is a felső). Tudsz képet mutatni róla?

14 évesnek (meg idősebbnek is) minek push-up!? Elhiszem, hogy nagyítja a mellet, meg hű de jól néz ki benne, de ha lekerül majd a melltartó (mikor lefekszel a szerelmeddel szerelemből!), mi marad?

2014. jún. 12. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
98%
Nem a ruháddal, hanem a jellemeddel lesz itt a baj. Amíg úgy beszélsz a többiekről, hogy "nyomik" ne várd el, hogy kedveljenek. Vegyél vissza az arcodból és nem lesz semmi bajuk veled.
2014. jún. 12. 13:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, a ruháddal van itt a legkisebb probléma...
2014. jún. 12. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
képet
2014. jún. 12. 16:16
 15/23 A kérdező kommentje:

Képet nem rakok ki, bocs.

Ma ilyen neonos rózsaszín crop top-ban voltam, ami kicsit átlátszó volt, és megkérdezték, hogy mennyit kérek a munkámért. Akkora parasztok. Meleg van, és ez a kényelmes.

2014. jún. 13. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg alsógatyában lenne kényelmes mászkálni az utcán, mégse teszem.

19/f

2014. jún. 13. 17:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Wehhehe

Vicces vagy, kérdező.

Remélem ez csak kamu. Vagy már ennyire nem érzik az emberek a határt a közönséges és a nornális között? Szomorú

2014. jún. 14. 21:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A neon színek cigányosak,már ne haragudj...

átlátszót meg ne akarj...14 évig túlélted a meleget átlátszó nélkül,most már nem?

A divat után mész és bunkó is vagy.Igazi kis divat pcs. vagy

2014. jún. 14. 22:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazából szerintem a modorod zavarhatja az embereket. Az írásod alapján beképzelt kis tinilány vagy, aki abban a tévedésben él, hogy ő a legmenőbb csaj, csak mert elkezdett szőrösödni odalent, meg nőtt két pattanás a mellkasára.
2014. jún. 15. 00:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy csak a ruháddal lenne probléma. Amíg olyanokat írsz, hogy "minden menő csaj" és "nyomik", addig ne csodálkozz, hogy beszólogatnak.

Másrészt az ilyen neonszínű kínais hatású, valószínűleg műszálas cuccok ízléstelen, tucat hatásúak. Meg ha a melltartót felveszed egy csipkés hátú póló alá, akkor a hátulja minden esetben kilátszik, nem pánt nélkülinél pedig a pántok is, és ez sem valami ízléses hatású, pláne, ha a melltartó színe nem passzol a felsőéhez.

Ha zavar a meleg, próbáld ki a laza maxiruhákat, a laza szoknyákat egy vékony anyagú (de nem átlátszó) toppal, sokkal jobb.

Mellesleg ha tényleg ennyire meleged van, akkor a push-up, vagy a tornacipő hogy-hogy nem zavar?:-D (na meg a fekete, ami szívja a meleget...) Már nem azért de belesül a lábad, lehet szandálokat is kapni...

Oké, hogy neked ez tetszik, de akkor ne fogd a melegre, és mindeközben próbáld fejleszteni a szemêlyiségedet is, mert bizonyos gimikben ez a "menő-nyomi elkülönítve" hozzáállás ciki lesz. Egy kedves, nem beképzelt lányt ritkábban ócsárolnak külsőségek miatt, max tanácsot adnak neki.

2014. jún. 15. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!