Soha nem tudtam öltözködni. Nem tudom miért. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
27 éves, irodai dolgozó, kisgyermekes asszony vagyok.
Áltsuliba nem érdekelt a divat, az öltözködés, amit nagyi kikészített reggel azt vettem fel.
Középsulis koromba már apu nevelt, ő nem készített ruhát reggel. Így sokszor elég érdekesen öltöztem fel. Legtöbbször barátnőmet utánoztam, de ő 40-50 évesnek megfelelő módon öltözködött. Sokat gúnyoltak.
Most sem tudok öltözködni, fogalmam nincs mit hordjak.
Segítenétek?
2014. máj. 23. 14:02
1/6 A kérdező kommentje:
Azért most kérdezem meg, mert ahogy ma készülődtem elmenni itthonról, egyszerűen már fáj tükörbe nézni. Valami nem stimmel. Olyan gyerekes, kamaszos, vagy vénasszonyos ruháim vannak. Egyszerűen semmi nem illik hozzám.
2014. máj. 23. 14:04
2/6 anonim válasza:
Hát, ezt így elég nehéz megmondani. Kicsit komplex kérdés, mert függ pl. az alakodtól, a "színeidtől" (haj, bőr, szemek, blabla), ill. az egyéniségedtől is. Ha küldesz privátot, lehet, hogy tudok segíteni.
3/6 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Eljársz otthonról minden nap, nem látod hogy mások mit vesznek fel? Kiegészítőket is figyeld.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem látom, mert a faluból nem megyek ki, csak ritkán. Itt pedig a faluban mindenki csak ilyen kopottas otthoni ruhákban van.
2014. máj. 23. 19:01
5/6 anonim válasza:
Ajánlom neked a pinterestet. Ha sokat nézegetsz ilyen képeket, akaratlanul összeszeded az érzéket az öltözködéshez. Ha beírogat a kulcs szavakat, pl. hogy elegant causal (irodában dolgozol, de nem akarsz túl kihívó ruhát), kidob egy csomó találatot. Ami szerintem mindenkinek jól áll, az a minimal stílus. Felnőttként főleg érdemes basic (alap) darabokat beszerezni, amit mindennel lehet kombinálni. Ilyen pl. egy sötét egyenes szárú farmer, egyszínű polóanyagú rövid, hosszú ujjú felső, fekete, bézs, fehér. De amúgy függ az alkatodtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!