Ti hogyan tanultatok meg öltözködni?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudok. Nincs divat iránt ízlésem.
Szeretem az elegánsabb stílust de azt sem tudom hol kezdjem. Cső látásom van. Ha elegáns akkor csak sötét alj fehér blúz. Amúgy farmerban pólóban és balerinában vagy tornacipöben járok.
2014. jún. 1. 20:44
1/7 anonim válasza:
"Csőlátásom van" XD Én, kérlek szépen női magazinokból tanultam. Cosmo, Joy, Glamour, stb. Nagyon sok praktikát össze lehet szedni belőlük, bármilyen haszontalannak tűnnek
2/7 anonim válasza:
Én divatblogokról lestem el dolgokat és alakítottam ki saját stílust :) Nézelődj esetleg a lookbook.nu-n.
3/7 anonim válasza:
Lookbook.com az nagyon jó. Egyébként kell hozzá valamilyen szinten egy kis érzék is. Biztosan van olyan barátnőd akinek tetszik a stílusa kérdezd őt/őket hogy hol vásárolnak, mit hogyan csinálnak.
4/7 anonim válasza:
Én a weheartit-on szoktam nézelődni, bár az nem a legjobb "kezdőknek", mert sok ostoba, tinip*csás ruha van, amit jobb nem eltanulni.
5/7 A kérdező kommentje:
Barátnőim nincsenek sajnos. És sokszor úgy érzem megragadtam 16 évesnek. Még mindig az a 16 éves szeleburdi p*csa tekint rám vissza a tükörből aki rég voltam. De ha jobban megnézem magam ràjövök hogy koránt sem vagyok már fiatal.
2014. jún. 1. 23:37
6/7 anonim válasza:
Fontosabb hogy tudd mi áll jól neked, mint hogy mi a divat. Nézd meg milyen alkatod van, aztán menj be a létező legnagyobb ruhaüzletbe ami a közeletekben van és próbálj fel mindent, csinálj fotókat is ha kell. Ha van jó turi az még jobb, többféle ruha van, nem csak az aktuális divat szerinti holmik.
7/7 anonim válasza:
Hat en nem tanultam, hanem raereztem, viszont ha sokat vagy emberek kozott, latod, hogy rajtuk mi van, es onnan is el tudsz lesni nehany otletet, vagy pedig facebookon vannak ilyen stilussal foglalkozo oldalak, valamint mindenkinek van egy par olyan ismerose, aki jol oltozik es heti 5-10 kepet tesz fol magarol. Ott is szetnezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!