Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?
Figyelt kérdés
Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...
Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D
2014. máj. 27. 21:26
41/45 anonim válasza:
Nem én feltételeztem, hogy meleg lennél, szerintem azt nem lehet se öltözködésből, de viselkedésből meghatározni.
42/45 anonim válasza:
Megis lelangyizzatok a lanyosabban oltozkodo fiukat,de a fiusabban oltozo lanyokat meg batorito es nem serto megjegyzesekkel illetitek?
43/45 anonim válasza:
Én egyszer sem langyiztam le senkit az öltözködése miatt, se a fórumon, se a való életben, kikérem magamnak.
44/45 anonim válasza:
Akkor az itt jelenlevo tarsaid,mert gondolom tudod mire celzok te is olvasod a kommenteket.
45/45 anonim válasza:
Szerintem ők se alacsonyodnak le odáig, hogy valaki szexuális identitását oltogatásnak használják, legalábbis én egy kommentben se láttam a meleg szót, vagy a szinonímáit. A türkiz cicagatyós pasinál is annyi rosszat tudtam szólni, hogy átlátszik a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!