Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok akik fiú cuccokat is...

Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?

Figyelt kérdés

Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...

Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D

2014. máj. 27. 21:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Nem én feltételeztem, hogy meleg lennél, szerintem azt nem lehet se öltözködésből, de viselkedésből meghatározni.
2014. jún. 1. 20:16
 42/45 anonim ***** válasza:
Megis lelangyizzatok a lanyosabban oltozkodo fiukat,de a fiusabban oltozo lanyokat meg batorito es nem serto megjegyzesekkel illetitek?
2014. jún. 1. 20:22
 43/45 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem langyiztam le senkit az öltözködése miatt, se a fórumon, se a való életben, kikérem magamnak.
2014. jún. 1. 20:38
 44/45 anonim ***** válasza:
Akkor az itt jelenlevo tarsaid,mert gondolom tudod mire celzok te is olvasod a kommenteket.
2014. jún. 1. 20:47
 45/45 anonim ***** válasza:
Szerintem ők se alacsonyodnak le odáig, hogy valaki szexuális identitását oltogatásnak használják, legalábbis én egy kommentben se láttam a meleg szót, vagy a szinonímáit. A türkiz cicagatyós pasinál is annyi rosszat tudtam szólni, hogy átlátszik a farka.
2014. jún. 1. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!