Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?
Figyelt kérdés
Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...
Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D
2014. máj. 27. 21:26
1/45 anonim válasza:
Miért lenne az? Tescoban akár fel is próbálhatod, a kutya nem nézi, max ha nagyon parázol viszel be valami lányos cuccot is. Múltkor egy pasi fürdőgatyát próbáltam fel :p végül nem lett jó, de nem is látta szerintem senki. De ha ennyire aggódsz ezen, hova akarod felvenni ezeket a holmikat?
2/45 A kérdező kommentje:
Én sem értem az aggodalmam :D
Neked úgy mindened fiú, vagy vannak női darabjaid is?
2014. máj. 27. 21:31
3/45 anonim válasza:
Miért akarna egy nő férfi ruhákat hordani...?
4/45 A kérdező kommentje:
Azok nekem jobban tetszenek általában...
2014. máj. 27. 21:50
5/45 anonim válasza:
Ki nem szarja le,hogy milyen ruhákba jársz? Hordj olyat,mi neked tetszik,kényelmes,jól érzed magad benne stb.A többiek véleménye ne érdekeljen.Nem kéne a köcsög divatot követni!
6/45 anonim válasza:
Volt olyan korszakom mikor férfi cuccokban jártam pár éve, férfi részlegen vásároltam, de mit számít ez? Nem tartottam gáznak...
7/45 anonim válasza:
1-es vagyok: nem, amúgy nekem minden ruhám női :), csak a bikinialsókat idén nagyon kicsinek találom :)
8/45 anonim válasza:
Valahogy nem csalodtam a hozzaszolaskban,ha ezt egy csaj teszi az eg vilagon semmi kulonos nincs benne!
Na de ha ezt a kerdest ugy tennenk fel,hogy fiuk akik lany cuccokat is hordtok... Akkor jonne az igazi parasztgyalazat,meg a vegelathatatlan homarozo kommentek sokasaga!
Javitsatok ki ha tevednek.
9/45 anonim válasza:
Előző. Már megint te? Időközben nevet váltottál? Hát... már megint lepontoztak.
10/45 anonim válasza:
Ne velem!
hanem a hozzaszolasommal foglalkozzal!
es mi az,hogy nevet valtoztattal?
felolem lehetek 0-as is nem pont erdekel,kulomben amugy ez egy verseny,ki nyer karacsonyig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!