Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok akik fiú cuccokat is...

Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?

Figyelt kérdés

Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...

Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D

2014. máj. 27. 21:26
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Tescoban akár fel is próbálhatod, a kutya nem nézi, max ha nagyon parázol viszel be valami lányos cuccot is. Múltkor egy pasi fürdőgatyát próbáltam fel :p végül nem lett jó, de nem is látta szerintem senki. De ha ennyire aggódsz ezen, hova akarod felvenni ezeket a holmikat?
2014. máj. 27. 21:29
 2/45 A kérdező kommentje:

Én sem értem az aggodalmam :D

Neked úgy mindened fiú, vagy vannak női darabjaid is?

2014. máj. 27. 21:31
 3/45 anonim ***** válasza:
Miért akarna egy nő férfi ruhákat hordani...?
2014. máj. 27. 21:45
 4/45 A kérdező kommentje:
Azok nekem jobban tetszenek általában...
2014. máj. 27. 21:50
 5/45 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le,hogy milyen ruhákba jársz? Hordj olyat,mi neked tetszik,kényelmes,jól érzed magad benne stb.A többiek véleménye ne érdekeljen.Nem kéne a köcsög divatot követni!
2014. máj. 27. 22:25
 6/45 anonim ***** válasza:
Volt olyan korszakom mikor férfi cuccokban jártam pár éve, férfi részlegen vásároltam, de mit számít ez? Nem tartottam gáznak...
2014. máj. 27. 23:05
 7/45 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: nem, amúgy nekem minden ruhám női :), csak a bikinialsókat idén nagyon kicsinek találom :)
2014. máj. 27. 23:20
 8/45 anonim ***** válasza:
13%

Valahogy nem csalodtam a hozzaszolaskban,ha ezt egy csaj teszi az eg vilagon semmi kulonos nincs benne!

Na de ha ezt a kerdest ugy tennenk fel,hogy fiuk akik lany cuccokat is hordtok... Akkor jonne az igazi parasztgyalazat,meg a vegelathatatlan homarozo kommentek sokasaga!

Javitsatok ki ha tevednek.

2014. máj. 28. 06:51
 9/45 anonim ***** válasza:
Előző. Már megint te? Időközben nevet váltottál? Hát... már megint lepontoztak.
2014. máj. 28. 13:18
 10/45 anonim ***** válasza:

Ne velem!

hanem a hozzaszolasommal foglalkozzal!

es mi az,hogy nevet valtoztattal?

felolem lehetek 0-as is nem pont erdekel,kulomben amugy ez egy verseny,ki nyer karacsonyig?

2014. máj. 28. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!