Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?
Figyelt kérdés
Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...
Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D
2014. máj. 27. 21:26
31/45 anonim válasza:
Vele egyet kell hogy értsek. Az a leggings aligha használható sportra, szimplán állva is átvillannak a családi ékszerek, nem még ha egy-két nyújtásba kezdene. Egy rendesen megszabott férfi futónadrággal semmi bajom, mert nagyon kényelmes leggingsben futni, el se tudom képzelni melegítőben. Ahogy a nők se vesznek fel olyat, ami enm az ő mellükre lett szabva, a férfiak se vegyenek fel olyat, amiben kikandikál a rudi, ez esztétikai kérdés :D
32/45 anonim válasza:
Ja egyébként, mennyi előnyt szeretnék? Szeretnék úgy elmenni futni, hogy nem dudálnak rám egy autóból, szeretnék olyan fizetést, mint egy hasonló végzettségű férfi, meg ilyen alapvető dolgok.
33/45 anonim válasza:
Előző,ezeket márvén is mondtam neki, de neg sem akarja hallani. Csak a ruhák érdeklik. Semmi más.
34/45 anonim válasza:
Teljesen igaza van. Nem is lényeg, hogy hány nőt kezelnek egy darab húsként (főleg fejletlenebb országokban) és rabolnak el, szégyenítenek meg, adnak el, csak az számít, hogy egy magyar nőnek miért nincs stílusa. (Irónia.)
35/45 anonim válasza:
Mert a ferfi a teremtes koronaja!
36/45 anonim válasza:
Lacika5 minden bizonnyal egy elnyomott komplexusos (sőt talán meleg) pasi aki legalább itt egy névtelen fórumon legalább okosnak érezheti magát :)
37/45 anonim válasza:
Na jó gyerekek, itt fejeztem be, nincs több kérdésem, te teremtés koronája :DDDD
38/45 anonim válasza:
36-os!
Vegig olvastad,hogy mit irtal?
En lennek a meleg? Vajon miert is?
Mi volt a kerdes: csajok akik ferfi ruhat hordanak!
Tehat nagyobb a valoszinusege annak, hogy talan nem en vagyok a meleg!
A masik pedig,hogy kettonk kozul mint ha en lennek a Lacika5!
Te ki vagy? Te nevtelen senki...
39/45 anonim válasza:
Sírok :D A fórum lényege, hogy névtelen. A felhasználónevem amúgy se mond többet, mint a tiéd, szóval nem kéne névtelen snekizni, mert teljes névvel egyikünk pofája se lenne ekkora.
40/45 anonim válasza:
A valaszom elso felere is lennel szives kommentalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!