Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok akik fiú cuccokat is...

Lányok akik fiú cuccokat is hordotok, nem tartjátok gáznak?

Figyelt kérdés

Nekem is van egy fiú pólóm, kicsit kellemetlen volt megvennem, de gondoltam úgy se tudják, vehetem akár a "páromnak" is...

Csak férfi inget lenne egy kicsit gázabb nem?! :D

2014. máj. 27. 21:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Hat nem akarlak megbantani,de a csajok is eleg elb.sz.ttul neznek ki olyan szakadt,slampos, apolatlan langyos benyomast keltenek!

En szemely szerint bottal sem nyulnek az ilyen tipusu nokhoz!

Amugy meg szerinted a ferfi futonadrag is rohelyes normalis szinben?

Aligha hinnem...

Mert az nem a csajome,hanem ferfiaknak gyartjak.

2014. máj. 29. 20:59
 22/45 anonim ***** válasza:
Jajj az a türkiz gatya :). Amúgy röheJ.
2014. máj. 29. 21:13
 23/45 anonim ***** válasza:

20-as!

Azert ez ovon alluli,mert te direkt egy szelso vegletet linkeltel!

2014. máj. 30. 06:44
 24/45 anonim ***** válasza:

Egy leggings ha fekete akkor se mutat másképp. Vagy miért véglet??

A csajokon pasifarmer volt meg lezser póló, a srácon pedig cicagatya ami meg a csajoké...

De itt van egy másik kép, és ha szerinted ez is véglet akkor ülj le 1es! Vagy akkor is ha szerinted ez megfelelő viselet a férfinépnek.

[link]

2014. máj. 30. 08:07
 25/45 anonim ***** válasza:
2014. máj. 30. 08:10
 26/45 anonim ***** válasza:

Hat te beteg vagy az biztos,az elso linknel a jobb szelso sportol az egyertelmu,nem tudom mi vele a gond.

a bal ketto lehet poenbol is beoltozve, az utolso link egy metal egyuttes,ahol a stilust kepviselik!

az iron maiden,metallica es mas rock egyuttes tagjai mind igy koncerteztek,de neked ez azert furcsa mert biztos kis csira vagy es ezeket csak hirbol vagy rosszabb esetben meg ugy sem ismered!

a csajokrol annyit irnek,hogy az o rucijuk azert gaz mert ok spontan utcai viseletkent rohogtetik magukat nem pedig cellal veszik fel a ferfi ruhat!

2014. máj. 30. 13:54
 27/45 anonim ***** válasza:

Szakadok a válaszaidon, aztán még csodálkozol, hogy lepontoznak a "normális gondolkodásoddal".

Te konkrétan azt hangoztatod, hogy a nőkön borzasztó a lazább farmer, de a férfiakon meg teljesen elviselhető a cicanadrág? Te szekszista barom, nem a te gyönyörködtetésedre öltözünk föl reggel. Sokkal kényelmesebb egy "boyfriend jeans"-t felkapni egy laza felsővel és csinos cipővel, mint belepaszírozni magam egy csőfariba, hogy megfeleljek a társadalomnak.

A ruha egy darab anyag. Vannak olyanok, amik kifejezetten a férfiak adottságait emelik ki, vagy éppen a női alakot. Viszont rengeteg átmenet van, a stílusnak nincsenek szabályai, szerintem egy pasin nézhet ki jól egy leggings, ha nem látom azt, amit max a harmadik randin szeretnék :D Tény, hogy a nők több dolgot felvehetnek, de hadd legyen ennyi előnyünk a mai világban.

2014. máj. 30. 15:07
 28/45 anonim ***** válasza:

Mennyi elonyt szeretnetek?

mar lassan egy oltonyben is kenyelmetlenul erzem magam,mert nem tudom eldonteni,hogy noi vagy ferfi oltozet van rajtam!

elaruljam,hogy miert?

mert pont a mi nap jott velem szembe egy otvenes homar no szo szerint fekete oltonybe,feher ingbe,es szeles bordo nyakkendobe!!!

es meg en vagyok a barom...

na ezek lattan ne csodalkozz ,hogy leallok vitatkozni!

2014. máj. 30. 15:32
 29/45 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne a férfiasságod megsértésének venni, ha egy nő is fel mer venni egy fekete nadrágot fehér zakóval. Mit árt neked azzal, hogy az van rajta? Ezért is van szükség a feminizmusra.
2014. máj. 30. 15:35
 30/45 anonim ***** válasza:

Ezt ird meg a 76%-os nak is,hogy neki meg mit artanak a leggingses ferfiak,akik ezt sporthoz hasznaljak!

Mert o olyan jo felkeszult,hogy fenykeppel is rendelkezik.

Ne csak velem foglalkozzatok!

2014. máj. 30. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!