Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 10-en évesek! Hány éves...

10-en évesek! Hány éves férfiakról és nőkről gondoljátok azt, hogy már "öregek"? Hány éveseken tartjátok gáznak a tornacipőt, csőnacit és az ilyesmi tinis cuccokat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ilyen 40-45 körül még simán, de ha "fiatalos" az ember, akkor még tovább is:) Ha az tetszik... :)

14/l

2012. ápr. 5. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Öregnek olyan 70 felé tartom az emberek, már csak abból kiindulva, hogy a szülim 53 évesek.

AStílusától függ, van, akin még 15 évesen is gázul áll a csőnadrág meg a "tinis" cucc. Igazából 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy hány embert láttam, akin ezek jól álltak volna.

2012. ápr. 5. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Tornacipőt szerintem is lehet 40 évesen is hordani..A stílustól függ.

Csőnadrág férfiakon/fiúkon 14 évesen is nagyon gáz,bele sem gondolok egy 40 évesen hogy állna.

Egyébként szerintem 25 éves kortól már illene férfiasabban öltözködni.

2012. ápr. 5. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
abszolút azt az elvet vallom, hogy annyi idős vagy amennyinek érzed magad. egy 60 éves is nézhet ki úgy mint egy 30as és ugyan ez fordítva is igaz. én nem kedvelem ezeket a 'tiniscuccokat' anyukám sokkal inkább (45) neki jól is áll, sportos, kényelmes de még is öltöztet. ha neked tetszik és jól érzed benne magad nyugodtan hordd csak! 14/l
2012. ápr. 5. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
24%

"a tornacipőt, csőnacit és az ilyesmi tinis cuccokat" kortól függetlenül ízléstelennek tartom. Igényes ember nem hord ilyeneket (se férfi, se nő)

20/f

2012. ápr. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!