Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, komolyan úgy gondolját...

Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?

Figyelt kérdés
Elárulom, a legtöbb fiú behány ezektől, mert úgy néztek ki benne, mint a fogyatékosok. Csak azért mondom el, mert amikor megkérdeztem egy lányt, hogy miért fontos a divat, azt válaszolta, hogy nekünk fiúknak akartok tetszeni. Aki valóban a fiúknak akar tetszeni, az talán a fiúkat kérdezhetné meg, nem pedig üresfejű fogyasztóként venne magára bármit, amit egy márkajellel eléjük tesznek.
2010. aug. 28. 23:59
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
86%

hmmm akkor én penge vagyok, mert ilyen sz*rokat nem veszek fel:D

rövidnaci polo/top és tornacsuka:)

18/L

2010. aug. 29. 00:04
 2/49 anonim ***** válasza:
67%

a pongyolafelső az milyen? :D

csőgatyával mi a bajod? hordjunk inkább trapéz gatyát? xD

2010. aug. 29. 00:05
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
A lányok erre nem tudnak válaszolni. Sokat megkérdfeztem már, de egyik sem tudott. Nekem a csőnadrág nagyon bejön, viszont a többitől énis igencsak undorodok. Bár ők szerintem a magazinokból/műsorokból tájékozódnak, és ezért gondolják hogy ez a többségnek tetszik. Bár nem tudom, ez egy olyan kérdés amire sosem lesz meg a válasz :D
2010. aug. 29. 00:06
 4/49 anonim ***** válasza:
71%
Most komolyan, mi a bajotok a csőnadrággal és a topánkával?
2010. aug. 29. 00:09
 5/49 anonim ***** válasza:
74%

Jah, előző vagyok....

Én azért hordom mert kényelmes, és jól érzem magam benne :)

2010. aug. 29. 00:09
 6/49 anonim ***** válasza:
52%

A pongyolafölső micsoda? De amúgy nagyon igazad van...

Fiú vagyok :D

2010. aug. 29. 00:10
 7/49 anonim ***** válasza:
65%
*A csőgatyával nicns probléma persze.
2010. aug. 29. 00:11
 8/49 anonim ***** válasza:
59%
Én lány vagyok és ugyanezt kérdeztem a fiú ismerőseimtől. Ők konkrétan fetrengenek, ha ilyen csajt látnak meg, a cica naci meg a haláluk a hatalmas cipőkkel mellé. Hála csak a tinik hordanak ilyet. Tényleg idiótán néznek ki szegénykéim, főleg, amelyik vasággyal 40 kg és iszonyú szűk ruhát vesz fel, brrrr....
2010. aug. 29. 00:14
 9/49 anonim ***** válasza:
64%
úgy öltöznek a lányok ahogy akarnak. Kit érdekel hogy mit gondolnak a fiuk? Azért öltözök úgy hogyan mert én ugy jol érzem magam és nem a nagyszájú pasik miatt.
2010. aug. 29. 00:15
 10/49 anonim ***** válasza:
79%

A pongyolafelső, ha jól tévedek, a denevérujjú, a poncsó stb.

Azért hordjuk ezeket, mert kényelmesek.

2010. aug. 29. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!