Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, komolyan úgy gondolját...

Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?

Figyelt kérdés
Elárulom, a legtöbb fiú behány ezektől, mert úgy néztek ki benne, mint a fogyatékosok. Csak azért mondom el, mert amikor megkérdeztem egy lányt, hogy miért fontos a divat, azt válaszolta, hogy nekünk fiúknak akartok tetszeni. Aki valóban a fiúknak akar tetszeni, az talán a fiúkat kérdezhetné meg, nem pedig üresfejű fogyasztóként venne magára bármit, amit egy márkajellel eléjük tesznek.
2010. aug. 28. 23:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%
Ba-d meg enegem nem érdelelsz. a BARÁTOMNAK TETSZIK TE MEG LE VAGY SZARVA kisköcsö-. nem tom mibajod van a cipővel, meg a nacival, de nem is érdekel.
2010. aug. 29. 13:35
 32/49 anonim ***** válasza:
Ja a pongyolafelsőben és szemüvegben egyetértek. :)
2010. aug. 29. 13:36
 33/49 anonim ***** válasza:
0%
És te vagy a fogyi!
2010. aug. 29. 13:37
 34/49 anonim ***** válasza:
0%
Hallod,el tudom képzelni, hogy te hogy nézhetsz ki...
2010. aug. 29. 13:39
 35/49 anonim ***** válasza:
29%
azt veszek fel amit akarok b*zdmeg.. őszintén leszarom azt h a legtöbb fiú behány tőle.. :) a barátomnak tetszik
2010. aug. 29. 14:51
 36/49 anonim ***** válasza:
88%
nemcsak a lányok öltözködését kéni szidni. a pasik meg fehér csőnadrág rózsaszin polo meg tornacipő (N)
2010. aug. 29. 14:52
 37/49 anonim ***** válasza:
24%

Na és a fiuk hogy öltözködnek?könyörgöm..Amugy szerintem minden lehet szép, csak tudni kell viselni..

Sokaknak baja van a cica nacival meg a balerinával, de szerintem az is tud izléses lenni..

2010. aug. 29. 15:16
 38/49 anonim ***** válasza:
25%
nem mindegy, hogy ki miben van? találj egy olyan lányt aki neked teljesen megfelel és másokat hagyj békén
2010. aug. 29. 15:53
 39/49 anonim ***** válasza:
14:52-nél a pont. Szerintem is sokkal szánalmasabb az amikor egy fiú fehér gatyába meg rózsaszín pólóban feszít. :S
2010. aug. 29. 17:54
 40/49 anonim ***** válasza:
10%

ez rossz?:

csőnaci. saru, sportos cipő )nem konzerv dorkó)

virágos nagyon színes polok

karkőtő, kiegészítőt ritkán

smink soha max színházba--( ugy gondolom h egy szép fiatal lány ne maszkírozza elmagát, aztán majd 30évesen meg ilyen akar lenni)

anyum szerint valahol a sportos és a hippis között vagyok

nektek mi a vélemyénetek? én ilyen vagyok? (a kérdésből ítélve)

nagyon köszönöm (egy elkeseredett lány 14)

2010. aug. 29. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!