Lányok, komolyan úgy gondoljátok, hogy a csőnadrág, a pongyolafelső, a légyszemüveg meg a balettcipő jól áll nektek?
Figyelt kérdés
Elárulom, a legtöbb fiú behány ezektől, mert úgy néztek ki benne, mint a fogyatékosok. Csak azért mondom el, mert amikor megkérdeztem egy lányt, hogy miért fontos a divat, azt válaszolta, hogy nekünk fiúknak akartok tetszeni. Aki valóban a fiúknak akar tetszeni, az talán a fiúkat kérdezhetné meg, nem pedig üresfejű fogyasztóként venne magára bármit, amit egy márkajellel eléjük tesznek.2010. aug. 28. 23:59
31/49 anonim válasza:
Ba-d meg enegem nem érdelelsz. a BARÁTOMNAK TETSZIK TE MEG LE VAGY SZARVA kisköcsö-. nem tom mibajod van a cipővel, meg a nacival, de nem is érdekel.
32/49 anonim válasza:
Ja a pongyolafelsőben és szemüvegben egyetértek. :)
34/49 anonim válasza:
Hallod,el tudom képzelni, hogy te hogy nézhetsz ki...
35/49 anonim válasza:
azt veszek fel amit akarok b*zdmeg.. őszintén leszarom azt h a legtöbb fiú behány tőle.. :) a barátomnak tetszik
36/49 anonim válasza:
nemcsak a lányok öltözködését kéni szidni. a pasik meg fehér csőnadrág rózsaszin polo meg tornacipő (N)
37/49 anonim válasza:
Na és a fiuk hogy öltözködnek?könyörgöm..Amugy szerintem minden lehet szép, csak tudni kell viselni..
Sokaknak baja van a cica nacival meg a balerinával, de szerintem az is tud izléses lenni..
38/49 anonim válasza:
nem mindegy, hogy ki miben van? találj egy olyan lányt aki neked teljesen megfelel és másokat hagyj békén
39/49 anonim válasza:
14:52-nél a pont. Szerintem is sokkal szánalmasabb az amikor egy fiú fehér gatyába meg rózsaszín pólóban feszít. :S
40/49 anonim válasza:
ez rossz?:
csőnaci. saru, sportos cipő )nem konzerv dorkó)
virágos nagyon színes polok
karkőtő, kiegészítőt ritkán
smink soha max színházba--( ugy gondolom h egy szép fiatal lány ne maszkírozza elmagát, aztán majd 30évesen meg ilyen akar lenni)
anyum szerint valahol a sportos és a hippis között vagyok
nektek mi a vélemyénetek? én ilyen vagyok? (a kérdésből ítélve)
nagyon köszönöm (egy elkeseredett lány 14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!